Survivor: Αποφασισμένοι για την ασυλία – Στο στόχαστρο οι νέοι παίκτες

Survivor

"Ξέρω ότι οι πιθανότητες να είμαι ένας από τους τρεις είναι αρκετά αυξημένες. Δεν πρόκειται να παλιώσουμε ποτέ".

Νωρίτερα, λόγω Πάσχα, το αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πέσουν απόψε με τα μούτρα στην αρένα και θα παλέψουν όσο ποτέ για να κερδίσουν. Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος φαίνεται πως μαντεύουν τη μοίρα τους, αν η ομάδα τους χάσει τον αγώνα.

[dfp_ads id=236982]

Στο τρέιλερ που παίζει από το βράδυ της Κυριακής, βλέπουμε την Εύη Σαλταφερίδου να λέει: «Σε λίγο έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ελπίζω να ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το σερί ηττών». Ο Μιχάλης Μουρούτσος μοιάζει να μας προετοιμάζει για το ποιους έχει στο μυαλό του να ψηφίσει σε περίπτωση που οι Διάσημοι χάσουν την ασυλία: «Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην ομάδα τα οποία σίγουρα δυσκολεύουν την κατάστασή μας».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Σώζων Παλαίστρος – Χάρος δηλώνει: «Εγώ την έχω δεχτεί τη θέση του νέου. Ξέρω ότι οι πιθανότητες να είμαι ένας από τους τρεις είναι αρκετά αυξημένες. Δεν πρόκειται να παλιώσουμε ποτέ».

Από τους Μαχητές, προβληματισμένος φαίνεται και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης: «Όσο περνάει ο καιρός, το άγχος κορυφώνεται για τον καθένα μας».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…