Survivor: Η αντίδραση της Ειρήνης Κολιδά στην ψήφο του Τσανγκ! Τι είπε ο μισθοφόρος;

Ειρήνη Κολιδά

Στο πλευρό της παίκτριας οι περισσότεροι “μαχητές”!

Ο Ορέστης Τσανγκ ψήφισε στο συμβούλιο του Survivor την Ειρήνη Κολιδά προς αποχώρηση και η συγκεκριμένη, αδιανόητη, κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των μαχητών.

[dfp_ads id=236982]

«Όπως σε κάθε συμβούλιο, είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση, ειδικά όταν έχεις και την προσωπική ασυλία, που την είχα τρεις συνεχόμενες φορές. Ήμουν σίγουρος ποια συμπαίκτριά μου θα ψήφιζα στην κάλπη και απ’ ότι φάνηκε η ομάδα συμφώνησε με την ψήφο μου και ψήφισε την Ελισάβετ ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Παρ’ όλα αυτά έμεινε λίγο έκπληκτος από τη δεύτερη ψήφο μου προς την Ειρήνη, διότι πριν ψηφίσουμε είχα πει ότι εάν η κάλπη δεν βγάλει την Ελισάβετ, θα ψηφίσω την Ελισάβετ με την προσωπική μου ασυλία. Εάν όμως η κάλπη βγάλει την Ελισάβετ, όπως κι έγινε, θα ψήφιζα ή την Ελένη ή την Ειρήνη. Στο συμβούλιο φάνηκε έκπληκτη από την απόφασή μου, ενώ το ήξερε ότι θα την ψήφιζα», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

«Θα μπορούσε να βάλει και κάποιο αγόρι», είπε η Ειρήνη Κολιδά σε συζήτηση που είχε με τις συμπαίκτριές της, ενώ λίγο μετά τόνισε στην κάμερα: «Μέχρι ένα λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να είμαι προτεινόμενη, αλλά με έπιασε ο Τσανγκ και μου είπε ότι επειδή έχει αποφασίσει να ψηφίσει την Ελισάβετ, αν τυχόν βγει η Ελισάβετ από τις ψήφους, θα βάλει εμένα ως υποψήφια, χωρίς να έχει λόγο όντως, απλά για να βγει από τη δύσκολη θέση».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην παραλία των μαχητών!