Survivor: Αλλάζουν τα δεδομένα για τον τελικό! Η νέα πιθανή ημερομηνία…

Survivor

«Εμείς γνωρίζαμε ότι ο τελικός θα γίνει 26-27 Ιουνίου. Οι δικές μας πληροφορίες, οι πρόσφατες, λένε ότι ο τελικός θα μετακινηθεί…».

Τα δεδομένα για τον τελικό του Survivor φαίνεται πως αλλάζουν, σύμφωνα με τα όσα είπε η Βαλεντίνη Ράντη στον αέρα της εκπομπής “Όλα Καλά”. Όπως όλα δείχνουν, θα μετακινηθεί μια εβδομάδα μετά τον αρχικό προγραμματισμό και το πιθανότερο είναι ότι θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

[dfp_ads id=236982]

Το πλάνο Βασάλου – Sabriye που δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΙ! [vid]

«Αλλάζουν λίγο τα δεδομένα. Πολλές περιοχές …σφάζονται στην ποδιά του Survivor. Έχει ακουστεί η Ρόδος, το Γαλάτσι, βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Τούρκου παραγωγού για τη Μυτιλήνη και γενικότερα για το βόρειο Αιγαίο. Όπως λένε οι πληροφορίες μου μέχρι σήμερα, το 99% συγκεντρώνει η Ρόδος. Εμείς γνωρίζαμε ότι ο τελικός θα γίνει 26-27 Ιουνίου. Οι δικές μας πληροφορίες, οι πρόσφατες, λένε ότι ο τελικός θα μετακινηθεί κατά πάσα πιθανότατα μία εβδομάδα αργότερα και πιο πιθανή ημερομηνία είναι 2 Ιουλίου. Αυτό που μάθαμε εμείς είναι ότι θα υπάρξει παράταση και ο τελικός θα γίνει αρχές Ιουλίου. Προφανώς θέλουν να καλύψουν κι άλλο τηλεοπτικό χρόνο ήδη βλέπουμε ότι αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει αποχώρηση, όποτε πάμε μία εβδομάδα πίσω. Θα είναι δύο βραδιές που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά, ο ημιτελικός και ο τελικός», είπε μεταξύ άλλων η Βαλεντίνη Ράντη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν για τον τελικό του Survivor…