Survivor: Γιατί έβαλαν τον Αγγελόπουλο να παίξει εναντίον όλων των Μαχητών;

Survivor

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκαναν το παιχνίδι ατομικό!

Η ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης την περασμένη Τετάρτη πριν την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη, ανέτρεψε τα δεδομένα του Survivor για ακόμα μια φορά. Πολλοί μίλησαν για σχέδιο εξόντωσης του Γιώργου Αγγελόπουλου, τί είχε όμως στο μυαλό της η παραγωγή;

Τα νέα δεδομένα του Survivor – Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόνος εναντίον όλων

«Διάσημοι» και «Μαχητές» του Survivor  θα μάχονται πλέον με νέα δεδομένα. Αριθμητικά πλέον υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους. Όπως ανακοίνωσε στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ! Η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.  Όταν φτάσουμε σ’ εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κερδίσουν οι «Διάσημοι» θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κερδίσουν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θ’ αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος» από το Survivor, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό. Όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονται ατομικά.

Survivor – Τελικός: Ανατρέπονται τα πάντα! Στο εξωτερικό οι παίκτες!

Η πηγή των spoilers που έχει ανακαλύψει η Κλεοπάτρα Πατλάκη τις τελευταίες ημέρες και έχει αποδειχθεί αξιόπιστη αποκάλυψε τη λογική που βρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση. Τι συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις των τουρκικών Survivor;

«Στο αντίστοιχο τουρκικό, όταν έμειναν παίκτες με δύο και στις δύο ομάδες υπήρχαν και άντρας και γυναίκα, έγινε ατομικό» εξηγεί. Συνεχίζοντας αναφέρει: «Είναι στην ευχέρεια της τουρκικής παραγωγής εάν θα το κάνουν ατομικό ή όχι. Θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να μην το κάνουν ατομικό γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αλληλοεξόντωσης των μεγάλων παικτών. Δηλαδή των δυνατών αθλητικά παικτών, μεταξύ τους. Τι εννοώ; Με το που θα γίνει ατομικό το παιχνίδι, οι παίκτες ψηφίζουν με βασικό κριτήριο, το ποιος είναι ο βασικός μου αντίπαλος για την τελική τετράδα. Άρα ψηφίζω δυνατό παίκτη ως υποψήφιο. Αυτό σε συνδυασμό ότι τις ασυλίες είναι πολύ πιθανό να μην τις πάρουν οι δυνατοί παίκτες. Έχουμε άλλες 3 αποχωρήσεις μέχρι την τετράδα. Αν από τώρα ξεκινούσε το ατομικό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ίσως και πάνω από ένας παίκτης που είναι στην πρώτη τετράδα θα ήταν εκτός ημιτελικών».

Είναι σίγουρο πως με την πορεία που έχει το Survivor στους πίνακες τηλεθέασης τόσους μήνες, δεν θα μπορούσε να αρκεστεί η παραγωγή σε έναν ημιτελικό -τελικό μέτριας δημοτικότητας, άρα η απώλεια δυνατών παικτών – φαβορί θα μείωνε ενδεχομένως το ενδιαφέρον λίγο πριν ο νικητής κόψει το νήμα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!