Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξαν παραλία οι Μαχητές! «Τρεις παίκτες…»

Survivor

«Και γι’ αυτό το κλίμα μεταξύ τους ήταν πάρα πολύ άσχημο μεταξύ τους αυτές τις ημέρες».

Πριν μερικές ημέρες, η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να στείλει τους Μαχητές σε άλλη παραλία του Αγίου Δομίνικου.

[dfp_ads id=236982]

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι θα έπρεπε να μετακομίσουν καθώς η παραλία στην οποία ζούσαν μέχρι τώρα είχε παλίρροιες. Και ότι για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, έπρεπε να αλλάξουν γειτονιά.

Αυτό, βέβαια, προκάλεσε εντύπωση στους τηλεθεατές και ήδη είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως οι “μπλε” είχαν βρει τρόπο να εξοικονομούν φαγητό από ντόπιους.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα του “Επιτέλους σαββατοκύριακο”, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Ναταλία Γερμανού τόνισαν πως αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν παραλία. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως ήταν τρεις οι Μαχητές που είχαν βρει άκρες και έτρωγαν καλά.

«Οι Μαχητές αυτή την εβδομάδα άλλαξαν παραλία παρά τη θέλησή τους. Ξέρετε γιατί; Είχαν βρει ντόπιους και έπαιρναν φαγητό. Και γι’ αυτό το κλίμα μεταξύ τους ήταν πάρα πολύ άσχημο μεταξύ τους αυτές τις ημέρες. Δεν συμμετείχαν όλοι σε αυτό το κόλπο. Αυτά πέρυσι τα είχαν κάνει οι Διάσημοι με τον Ντάνο, τώρα τα κάνουν οι Μαχητές. Τους άλλαξαν άρον άρον παραλία», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Συγκεκριμένα τρεις εκ των παικτών των Μαχητών είχαν βρει άκρες και έτρωγαν πολύ καλά, απ’ ότι έμαθα».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για το Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!