Survivor: Η αδελφή του Μπο αποκαλύπτει για τη φοβία του με το νερό

Survivor

Τι λέει για τον Μπο και τα κιλά που έχει χάσει στο διάστημα που βρίσκεται στο Survivor;

Η Νίνα Ξενίδου, η αδελφή του Μπο μίλησε στην εκπομπή La biri biri για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με ίντριγκες και κουτσομπολιά, λέγοντας πως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που το είχε πάντα.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι περήφανη είναι πως ο αδελφός της δεν έχει υποστεί τις ταλαιπωρίες του Survivor βγάζοντας νεύρα στο παιχνίδι και η ίδια δηλώνει πως θα τον ήθελε να πάρει 10 κιλάκια, μιας και δεν έχει συνηθίσει αυτή του την εικόνα. «Δεν είχα φανταστεί ποτέ την εικόνα του αδελφού μου με 36 κιλά λιγότερα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Survivor: Επική “τιτανομαχία” Μπο – Βασάλου στο αγώνισμα και ανατροπή!

Η αδελφή του Μπο μιλά ακόμα και για την φοβία που έχει ο ράπερ, με το νερό. Όπως θα θυμάστε ο ίδιος είχε εκφράσει την ανησυχία του σε κάποιο παιχνίδι, με τον Γιώργο Χρανιώτη να τον καθησυχάζει πως δεν είναι πωςκολυμπάει, απλώς όχι και τόσο καλά.

«Η αλήθεια είναι ότι από μικρός δεν ήταν φίλος του νερού και δεν κολυμπούσε εκεί που δεν πατούσε. Επειδή μεγαλώσαμε στην Γερμανία κάναμε κολύμβηση μόνο σε πισίνες. Δεν μεγαλώσαμε όπως οι υπόλοιποι Έλληνες στο νερό της θάλασσας. Ίσως για αυτό να του βγήκε αργότερα κάποια φοβία» εξηγεί η Νίνα Ξενίδου.