Survivor: “Άδειασε” Τσανγκ και Μαχητές για τον Ντάνο! «Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη…»

Survivor

«Όταν κερδίζει ένας άνθρωπος με το σπαθί του, να το επιβραβεύουμε παρακαλώ πολύ και να λέμε “μπράβο του” και ας είναι στην αντίπαλη ομάδα».

Στο Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα καλεσμένοι η Σοφία Βογιατζάκη και ο Ορέστης Τσανγκ. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου και ουσιαστικά “άδειασε” τον παίκτη, αλλά και όλους τους Μαχητές που ψήφισαν για να φύγει ο Ντάνος.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Χανταμπάκης και ο Χούτος προσπάθησαν να εκθέσουν τον Ντάνο»

«Εγώ δεν λέω ότι ο Ντάνος δεν είναι ένας δυνατός παίκτης. Το είχα δηλώσει από την πρώτη ψηφοφορία ότι εάν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμενε στην ομάδα των Μαχητών, θα είχαμε περισσότερες νίκες και έπαθλα. Το προχθεσινό ήταν ένα παιχνίδι που ίσως τον βόλευε περισσότερο γιατί είναι και προπονητής θαλασσίου σκι. Ο Γιώργο δεν ήταν ο καλύτερος του παιχνιδιού γιατί δεν έπαιξε τόσες πολλές φορές με τον Μάριο», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσανγκ.

«Ροζ» χαμός με τον Χρανιώτη στο αεροδρόμιο! Τον εντόπισαν στο πάρκινγκ να…

Η Σοφία Βογιατζάκη υπερασπίστηκε τον Ντάνο και απάντησε: «Ναι, αλλά δεν τον κρατήσατε, τον διώξατε Ορέστη μου. Ο πρώτος που διώξατε. Ναι, αυτά δεν μου αρέσουν, κατάλαβες; Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη. Έπαιζε 14 φορές συνέχεια που η κούραση ήταν ανυπέρβλητη. Τι συγκρίνουμε τώρα; Που δεν έπαιξε τόσες φορές με τον Μάριο. Αυτά δεν μου αρέσουν ότι “ήταν αγώνισμα που τον βόλευε”. Ο Μάριος βγήκε και είπε ότι έπαιξε πολλές φορές με τη Σάρα, λες και η Σάρα είναι αμελητέα αγωνιστικά. Ήταν εξαιρετική παίκτρια.

Όταν κερδίζει ένας άνθρωπος με το σπαθί του, να το επιβραβεύουμε παρακαλώ πολύ και να λέμε “μπράβο του” και ας είναι στην αντίπαλη ομάδα. Αν δεν έφευγε ο Αγγελόπουλος θα κερδίζατε περισσότερα έπαθλα, θα τρώγατε περισσότερες φορές, θα χάνατε λιγότερους παίκτες, μια χαρά θα ήσασταν. Αλλά δεν είχατε μυαλό, τον ψηφίσατε πρώτο πρώτο».

Δείτε τι είπαν η Σοφία Βογιατζάκη και Ορέστης Τσανγκ στο Survivor Πανόραμα…