Survival Secret: Τους τα… έχωσε η Ιρένε Τροστ πριν αποχωρήσει! «Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό…»

Survival Secret

Δείτε όσα είπε η τραγουδίστρια κατά των συμπαικτών της, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

Η Ιρένε Τροστ ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survival Secret το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, πριν φύγει, τα… έχωσε σε ορισμένους συμπαίκτες της, επειδή την ψήφισαν στο συμβούλιο. Όπως τόνισε η ίδια, κάποιοι είχαν συνεννοηθεί, προκειμένου να την βγάλουν υποψήφια και πώς δεν ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια.

[dfp_ads id=236982]

«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι τίποτα τυχαίο, δεν είμαστε 100 άτομα, είμαστε 12, οπότε ότι συμβαίνει το αντιλαμβάνεται και ο ένας και ο άλλος. Και κρυφό να θες να κρατήσεις κάτι, δεν μένει τίποτα κρυφό σε αυτή την ομάδα. Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο όλο αυτό που λένε, τώρα αν υπήρξε έστω ένας συμπαίκτης μου που όντως ψήφισε γιατί έπρεπε να ψηφίσει κάποιον, μπορεί και να αληθεύει.

Δείτε εδώ την αποχώρηση της Ιρένε Τροστ!

Αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο. Θεωρώ ότι έχουν συζητήσει κάποιοι άνθρωποι μεταξύ τους και πήραν μια κοινή απόφαση.  Εγώ προσπαθώ να ακολουθήσω τους κανόνες μιας ομάδας, αλλά όταν πρόκειται να ψηφίσω έναν συμπαίκτη μου, θα είναι καθαρά δική μου απόφαση και όχι τι μου λένε οι γύρω μου. Δεν είναι μόνο αντικειμενικοί οι λόγοι που ψηφίζονται εδώ μέσα άνθρωποι, είναι και πιο προσωπικοί. Υπάρχει μια συνεννόηση, αλλά όχι ότι το κάνουν εσκεμμένα.

Έχω φέρει αρκετές νίκες στην ομάδα μου και πολύ σημαντικές. Από τη στιγμή που το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το αγωνιστικό, γιατί εδώ πέρα ήρθαμε για να νικήσουμε και όχι να συμβιώσουμε, θεωρώ ότι πρώτα όλοι σκέφτονται τη νίκη και μετά την συμβίωση. Από τη στιγμή που το έπαθλο είναι ατομικό, δεν είναι η συμβίωση το έπαθλο, θεωρώ ότι έπρεπε να κοιτάνε πιο αγωνιστικά», είπε μεταξύ άλλων η Ιρένε Τροστ.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ιρένε Τροστ στο συμβούλιο του Survival Secret…