Survival Secret: Πασίγνωστο ζευγάρι στην παρουσίαση! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Survival Secret

Σε 15 μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα – Πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου

Σε 15 μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα του Survival Secret το οποίο θα βγει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σφακιανάκη στην εκπομπή “La Biri Biri”, η πρεμιέρα έχει θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, ενώ μάθαμε και τι θα γίνει στα δύο πρώτα επεισόδια.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι οριστικό ότι θα γυριστεί στην Κουρούτα. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε 15 μέρες και πρεμιέρα θα κάνει στα τέλη Αυγούστου. Στην παρουσίαση θα είναι μάλλον ζευγάρι, δεν λέω περισσότερα. Θα είναι ζευγάρι που σαρώνει τα εξώφυλλα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πάρα πολύ διάσημο στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν δύο ομάδες που θα είναι η ομάδα των διακεκριμένων και η ομάδα των απλών καθημερινών ανθρώπων, που θα έχουν επιλεγεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από την Κύπρο.

Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πάρα πολύ κόσμο στην παραλία. Την ίδια μέρα, οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν και κάποιοι από αυτούς θα φύγουν. Σαν προκριματικά. Θα γίνει ψηφοφορία και θα λάβει μέρος και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται μέσα.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η ομάδα που θα έχει κερδίσει θα επιλέξει τι φαγητό θα φάνε οι παίκτες και των δύο ομάδων. Αν κερδίσει η ομάδα μου, θα επιλέξω να φάω αστακό, αλλά ο χαμένος θα επιλέξει να φάει κάτι πολύ σιχαμένο που περπατάει», ανέφερε ο Γιώργος Σφακιανάκης.

Δείτε όσα είπε στον αέρα της “La Biri Biri” για το Survival Secret…