Survival Secret: «Καρφιά» για την αποχώρηση της Ιρένε Τροστ! «Έχει φέρει μια ηρεμία η απουσία της»

«Προσωπικά σε εμένα μου λείπει γιατί κοιμόμασταν και μαζί»

Η αποχώρηση της Ιρένε Τροστ το βράδυ της Τρίτης δεν έμεινε ασχολίαστη τόσο από τους συμπαίκτες της, όσο και από την αντίπαλη ομάδα των αγωνιστών . Η όμορφη τραγουδίστρια πριν φύγει, «κατηγόρησε» την ομάδα της για τον τρόπο που ψήφισε, λέγοντας πως υπήρχε συνεννόηση…

Survival Secret: Τους τα… έχωσε η Ιρένε Τροστ πριν αποχωρήσει! «Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό…»

«Η Ιρένε προσωπικά σε εμένα μου λείπει γιατί κοιμόμασταν και μαζί, συζητάγαμε κιόλας τα βράδια όταν η υπόλοιπη ομάδα κοιμόταν, γιατί εμείς είχαμε μάθει σε διαφορετικά ωράρια και κοιμόμασταν λίγο πιο αργά, όπως και ξυπνάγαμε λίγο πιο αργά. Στην υπόλοιπη ομάδα από ότι έχω καταλάβει έχει φέρει μια ηρεμία η απουσία της, πράγμα όπως που δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάνε» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

[dfp_ads id=236982]

Τα σχόλια για την αποχώρηση της Ιρένε Τροστ δεν έλειψαν και από την αντίπαλη ομάδα, αφού ο Άρης Μπαλαμπάνης δήλωσε μπερδεμένος από την λογική των διάσημων που ενώ στο αγώνισμα υποστήριζαν την Ιρένε, έπειτα της έδωσαν 8 ψήφους.

«Ήταν άσχημο που ήταν 8. Ήταν συνεννοημένο όλοι μαζί να την ψηφίσουν» θα προσθέσει λίγο αργότερα ο Θάνος Ουζουνπλούμης στην κουβέντα τους.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survival Secret!