Στόχος έγινε το στούντιο που γυρίζεται το show του Letterman

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ο μεθυσμένος ηθοποιός, ήταν ο 22χρονος James Whittemore, ο οποίος τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.

Διέλυσε μπρούτζινες και γυάλινες πόρτες στην μπροστινή είσοδο, και έπειτα συνέχισε κάνοντάς τα γυαλιά καρφιά σε προθάλαμο και λόμπι, αναποδογυρίζοντας κάδους σκουπιδιών και προκαλώντας αναστάτωση στον χώρο.


Φωτογραφία Joe Marino, ΤΜΖ.com

«Δεχτήκαμε τηλεφώνημα περίπου στις 7 το πρωί για ληστεία σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί έφτασαν λίγο αργότερα και συναντήθηκαν με τον μάρτυρα που είχε κάνει  το τηλεφώνημα ο οποίος και ενημέρωσε πως ο δράστης βρισκόταν ακόμα στο κτίριο» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο «Ε! News» και συνέχισε «Οι αστυνομικοί είδαν τον εισβολέα στο λόμπι και τον διέταξαν να βγει έξω, όπως και έκανε χωρίς αντίσταση.» Ο νεαρός, οι προθέσεις του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, συνελήφθη και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο καθώς είχε τραύματα στο κεφάλι από όσα είχε σπάσει.

Όλη η καταστροφική δράση του ..αποτυχημένου ηθοποιού καταγράφτηκε από τις κάμερες ασφαλείας και στον νεαρό απαγγέλθηκαν αρκετές κατηγορίες αφού προκάλεσε ζημιές αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Ευτυχώς όμως δεν πέρασε στο κομμάτι του θεάτρου όπου βρίσκεται το στούντιο από όπου βγαίνει η εκπομπή μιας και οι πόρτες για εκεί ήταν κλειδωμένες. Έτσι η προγραμματισμένη εκπομπή του Letterman γράφτηκε κανονικά.

Μάλλον όλοι διεκδικούν μερικά λεπτά προβολής σε αυτή την εκπομπή…Όχι άδικα!