«Στο Survivor ήταν όλοι άσχετοι, μήπως ξέραμε και κανέναν;»

Survivor

«Οι χιλιάδες αιτήσεις δείχνουν πόσο καταστροφή έχει γίνει στη χώρα γενικά δηλαδή για να πηγαίνει ο άλλος απελπισμένος να δηλώνει συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες».

Για το Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή “Όλα Καλά”.

[dfp_ads id=236982]

Για τον Σάκη Τανιμανίδη και το Survivor: «Είναι λίγο φωνακλάς περισσότερο απ’ όσο έπρεπε νομίζω, σαν να μετέδιδε τελικό Champions League ώρες ώρες. Αλλά εντάξει, είναι ένα νέο παιδί, του πάνε αυτού του είδους τα προγράμματα. Δεν με συγκινούν ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια, οπότε όποιος και να τα παρουσιάζει…

Παρ’ ότι έχει πάρα πολλές αιτήσεις και ο κόσμος διψάει γι’ αυτά τα 100.000 ευρώ, νομίζω φέτος δεν θα πάει τόσο καλά όσο πήγε πέρυσι. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Δεν παίζουν και τόσο ρόλο τα ονόματα, γιατί οι χαρακτήρες χτίζονται και την προηγούμενη φορά άσχετοι ήταν όλοι, μήπως ξέραμε και κανέναν; Πέρα από κανα δυο επώνυμους.

Για τις χιλιάδες αιτήσεις που έχουν γίνει για το Survivor 2: «Τρομερό, τρομερό… Αυτό δείχνει πόσο καταστροφή έχει γίνει στη χώρα γενικά δηλαδή για να πηγαίνει ο άλλος απελπισμένος να δηλώνει συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες».