Στο Σίλβερστόουν χτυπάει η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Στις 15:00 ξεκινάει ο αγώνας στον Alpha.

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1. Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Δεκαεννιά Grand Prix. Δεκαεννιά Κυριακές με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μετά την επικράτηση των Mercedes AMG Petronas στο Grand Prix Αυστρίας, το σκηνικό μεταφέρεται στη Μεγάλη Βρετανία και το ιστορικό σιρκουί του Σίλβερστοουν. Στο οροπέδιο του Σπίλμπεργκ, ο Nico Rosberg κατάφερε να επιβληθεί του Lewis Hamilton, μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους δέκα πόντους.

Τώρα, η μάχη θα δοθεί στην έδρα του παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες του φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την πέμπτη φετινή του νίκη, που θα διευρύνει ξανά το βαθμολογικό του προβάδισμα. Μόνο που στον ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, εκτός από τον ανταγωνισμό, οι οδηγοί των «ασημί βελών» έχουν να αντιμετωπίσουν κι έναν αστάθμητο παράγοντα: τον πάντα απρόβλεπτο βρετανικό καιρό, που συχνά ανακατεύει την τράπουλα στο σιρκουί.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: αποκλειστική συνέντευξη του Romain Grosjean στην κάμερα της εκπομπής, καθώς και όλα όσα συνέβησαν στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ.

Στο www.alphatv.gr/f1 αναρτώνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των Grand Prix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων.

Τέλος, στο www.alphatv.gr/live θα μεταδίδονται όλα τα Grand Prix σε live streaming.