Στο ρινγκ η ανιψιά της Άννας Βίσση! – Τι αποφάσισε ο Ρέμος;

Αυτό ήταν το τελευταίο battle του The Voice! Τι είπε η Δέσποινα Βανδή για την Βέρα Μπούφη;

Και ο τελευταίος που αποφάσισε από τους coach ήταν ο Αντώνης Ρέμος. Η επιλογή ήταν δύσκολη ανάμεσα στην όμορφη Βολιώτισσα Φανή Τσελέπη και τη Βέρα Μπούφη, ανιψιά της συναδέλφου και καλής του φίλης Άννας Βίσση. Οι δυο κοπέλες ερμήνευσαν το «Για ένα tango» και στο τέλος ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να κρατήσει στο show την Φανή. 

Δείτε τη μάχη των δύο κοριτσιών:

Στη βοήθεια που ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος από τους άλλους τρεις coaches, η Δέσποινα βανδή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ανιψιά της Άννας Βίσση: «Το είπατε πάρα πολύ ωραία. Μελωδικές οι δεύτερες. Δέσατε πάρα πολύ ωραία μεταξύ σας. Βέρα νομίζω ότι αυτό το τραγούδι το είπες εξαιρετικά σε σχέση με τα blinds. Αυτό το τραγούδι σου ταίριαζε πάρα πολύ και έβγαλες ένα λυγμό που ήταν τόσο ωραίος στο τραγούδι. Μου άρεσε γιατί η Βέρα έδωσε μια ερμηνεία πιο φρέσκια πιο σημερινή και όχι τόσο αναμενόμενη. Θα πω τη Βέρα γιατί με εντυπωσίασε με τον τρόπο που το είπε».

Τελικά, ο Αντώνης Ρέμος πήρε την απόφασή του λέγοντας: «Επειδή με τη Βέρα είμαστε μαζί, είναι με τη θεία της που ξέρω πόσο την αγαπάει. Κι εγώ την αγαπάω και την έχω γνωρίσει μέσα από τη συνεργασία που έχουμε. Είναι πραγματικά ένας εργάτης και ένας στρατιώτης στη δουλειά. Θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες στη δουλειά. Εϊμαι δίπλα σου. Ούτως η άλλως δουλεύουμε μαζί. Δε χρειάζεται να πας σε κάποιο άλλο μαγαζί να δουλέψεις. Δουλεύεις μαζί μου.»