Στηβ Κακέτσης κατά Γιώργου Λιάγκα: «Δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά. Κάνει ένα Χ και πάει πιο κάτω»!

«Ας είναι καλά να με θυμάται ο κύριος»!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο Στηβ Κακέτσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και πέταξε το ένα βέλος μετά το άλλο.

«Εγώ τα έχω πει για τον Γιώργο… Ρίξαμε λευκό σεντόνι, με κάλεσε και στα βαφτίσια του παιδιού του του δεύτερου. Εγώ ήταν να τον παντρέψω και προτίμησε τον δικό σας. Εγώ του προξένεψα τη Φαίη…» είπε ο επιχειρηματίας και συνέχισε: «Εγώ δεν θα ανοίξω παρτίδες, να βγαίνει να μας ξεφωνίζει, ας τα βρεί με τους άλλους που τσακώνονται. Έχω τρελαθεί! Βλέπω καμια φορά… Τι μιλάς ρε, σεβάσου, έχεις κρίση για όλους! Έτσι και σου την κάνει η φίλη μου η Φαίη θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε, δεν θα έχουμε μαντήλι να κλαίμε! Μου έχει στοιχίσει ότι δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά του Γιώργου. Εγώ ήμουν πατέρας του, τον συμβουλευα σωστά, τον έχω πονέσει. Αυτός φαίνεται πως κάνει ένα Χ και πάει πιο κάτω. Έχω αποχωρήσει. Να είναι καλά! Έχουμε να συζητήσουμε τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον»;

Στο φινάλε της εκπομπής, ο Στηβ Κακέτσης επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Ας είναι καλά να με θυμάται ο κύριος! Μη βγεις ποτέ, Λιάγκα και με ξεφωνίσεις, γιατί θα έρθω εγώ στην εκπομπή από μόνος μου και άκου τα»!

https://www.youtube.com/embed/v8V55M-6IG8