«Στην υγειά μας» vs «Πάντα να ανταμώνουμε»

Η νέα τηλεοπτική μάχη ξεκινά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Από την μία ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Alpha που δέκα χρόνια τώρα λέει «Στην Υγειά μας, ρε παιδιά»  και από την άλλη μία από τις νέες εκπομπές που ξεκινούν στη ΝΕΡΙΤ.

Το «Πάντα ν' ανταμώνουμε» κάνει πρεμιέρα στην οθόνη της δημόσιας τηλεόρασης, το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου στις 00.30 λίγο μετά την έναρξη του Σπύρου Παπαδόπουλου ο οποίος έχει καλεσμένους τη Γλυκερία και τον Βασίλη Σαλέα.

Τι θα βλέπουμε στο «Πάντα ν' ανταμώνουμε»;

Η οικοδέσποινα Ρίκα Βαγιάνη θα υποδέχεται κάθε Σαββατόβραδο τους καλεσμένους μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο οποίος σε ρόλο – έκπληξη, θα βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σούλης.

Σημείο αναφοράς είναι το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό. Στα πρώτα επεισόδια από το Sierra θα περάσουν οι: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Gadjo Dilo, Τακίμ, Έλλη Πασπαλά, Ελένη Δήμου, Γιώργος Μαργαρίτης, Κίτρινα Ποδήλατα, Locomondo, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φωτεινή Δάρρα κ.ά

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι θα πουν «Στην Υγειά μας» μετά την Ανάσταση;

Σπύρος Παπαδόπουλος για την ΕΡΤ: Σε κανέναν δεν άρεσε ο τρόπος, αλλά είχε παραγίνει το κακό