Στην υγειά μας ρε παιδιά… με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πρεμιέρα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 22:00, στον Alpha.

 

Όλα τα πρόσωπα. Όλες οι φωνές. Μία παρέα. Ένα τραγούδι. Η ζωή μας. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», επιστρέφει στην τηλεοπτική παρέα μας, για 13η χρονιά με έναν νέο κύκλο αφιερωμάτων και οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η πρώτη εκπομπή, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 22:00, είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο κλασικός έλληνας ρόκερ παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες, αλλά και κομμάτια μεγάλων ελλήνων συνθετών.

 

dsc_9082

Μαζί του μοιράζονται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες και συναισθήματα οι: Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας, Θέμης Καραμουρατίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Απόστολος Ρίζος, Σπύρος Γραμμένος, καθώς και η νεανική χορωδία του δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει με τη συνοδεία της νεανικής χορωδίας του δήμου Λαυρεωτικής το «Κάποτε θα ‘ρθουν», ενώ μόνος του τραγουδά –μεταξύ άλλων- τα «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», «Πριν το τέλος», καθώς και το γεμάτο συναισθήματα «Μαμά». Στα highlights της βραδιάς η στιγμή που παρουσιάζει ένα καινούριο τραγούδι του σε σύνθεση Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος τον συνοδεύει και στο πιάνο.

«Δε με κρατάει ό,τι θυμάμαι» μας λέει μεταξύ αλλων η Γιώτα Νέγκα, αλλά και «Συ μου χάραξες πορεία», ενώ ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου το «Ποιος τη ζωή μου» και η Ρίτα Αντωνοπούλου την «Όμορφη πόλη». Ιδιαίτερο τόνο στο μουσικό μέρος της εκπομπής δίνουν ο Απόστολος Ρίζος και ο Σπύρος Γραμμένος.

dsc_9274 dsc_9114

dsc_9061 dsc_9098 dsc_9099

Την παρέα μεγαλώνουν οι: Παντελής Βούλγαρης, Γιώργος Μιχαλακόπουλος (σε μια σπάνια και συγκινητική μουσική συνύπαρξη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου), Οδυσσέας Ιωάννου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κατερίνα Τσάβαλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μαργαρίτα Μυτηλιναίου, Μαρία Παπαγιάννη, Άννα Μενενάκου, καθώς και το νέο ζευγάρι από τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Το δικό τους παλμό δίνουν οι φαν του τραγουδιστή έχοντας ως κυρίαρχο σύνθημά τους το: «Βασίλη ζούμε για να σ΄ακούμε»!

dsc_9084 dsc_9178 dsc_9173

dsc_9091 dsc_9145dsc_9126