Στην υγειά μας ρε παιδιά: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Ανάστασης;

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Οι τηλεθεατές επέλεξαν ξεκάθαρα την τηλεοπτική τους συντροφιά μετά την Ανάσταση

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές το βράδυ της Ανάστασης από τις 22:30 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβαν το μουσικό μέρος της βραδιάς , ενώ στο γλέντι συνέβαλαν και οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Μπέσυ Μάλφα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιάννης Χατζηγεωργίου παρασύροντας τους τηλεθεατές με γνωστές λαϊκές επιτυχίες. Στην κεφάτη παρέα του ΣΚΑΙ και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαριάννα Τουμασάτου, o Θανάσης Βισκαδουράκης, η Πηνελόπη Πλάκα, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Βασίλης Γιακουμάρος, οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη – Βασιλική Μιλούση και Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Άντρη Καραντώνη, ο Γιώργος Παράσχος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Ευτύχης Μπλέτσας.

[dfp_ads id=236982]

Το κοινό παραδοσιακά παρακολούθησε τα θρησκευτικά δράματα και τις επιλογές που έκαναν τα κανάλια στη μυθοπλασία και καθώς το βράδυ προχωρούσε άρχισε να στρέφεται στο μουσικό πρόγραμμα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Στη χρονική ζώνη μετάδοσης της, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου συγκέντρωσε 26,4% στο γενικό σύνολο, αγγίζοντας στο υψηλότερο τέταρτο του λίγο μετά τη μία το 40,2%. Στο στο δυναμικό κοινό το «Στην υγειά μας σημείωσε 21,8%.

Όσο για το σε ποιο κανάλι έκαναν Ανάσταση οι τηλεθεατές, ΣΚΑΙ, Alpha και ΕΡΤ2 συγκέντρωσαν τα υψηλότερα ποσοστά στο διάστημα 23:45-00:15 στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!