Στην υγειά μας ρε παιδιά: Παραμονή Χριστουγέννων με την Πάολα!

Πάολα

Μια ξεχωριστή παραμονή Χριστουγέννων μάς υπόσχεται η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 22.00 μας προσκαλεί σε ένα ρεβεγιόν πολυσυλλεκτικό με υπέροχα τραγούδια, κέφι, αλλά και συγκίνηση με την Πάολα στο επίκεντρο, έτσι όπως δεν την έχουμε ξανακούσει και ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

[dfp_ads id=236982]

Μια βραδιά καλλιτεχνικής ανατροπής με μουσικές κόντρες (γνήσιες λαϊκές φωνές και σοπράνο, σολίστ πιο παραδοσιακών οργάνων και αντίστοιχοι πιο ηλεκτρικών και τζαζ οργάνων, ενώνουν τις δυνάμεις τους) και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που ξεκινά εντυπωσιακά, με 40 μουσικούς της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας να συμπράττουν μαζί της στο «Θεός αν είναι».

Ένα κεφάτο ρεβεγιόν Χριστουγέννων με την Πάολα να συνυπάρχει καλλιτεχνικά με τον μοναδικό Γιώργο Κατσαρό που τη συνοδευει με το σαξόφωνό του, με την Πίτσα Παπαδοπούλου σε ένα απίστευτο ντουέτο και όχι μόνο δύο κορυφαίων λαϊκών φωνών, αλλά και με τον Θανάση Βασιλόπουλο και τον μαγικό ήχο του κλαρίνου του. Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και δώδεκα μαθητές του, σολίστ του μπουζουκιού, ερμηνεύουν λαϊκές επιτυχίες και ο Χρήστος Δάντης με πιο ροκ διάθεση, μας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές.

Στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, η έκπληξη από τους DUO FINA (τους τενόρους Γιάννη και Τάκη Φίνα) που -εκτός των άλλων- τραγουδούν την επιτυχία της, «Κράτα με» με το δικό τους… λυρικό τρόπο, αλλά και οι ερμηνείες της μέτζο σοπράνο, Ειρήνης Καράγιαννη.

Η Πάολα, μεταξύ των άλλων, συγκινείται όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγουδά το «Θυσιάστηκα», χορεύει με τον φίλο της Κώστα Κόκλα και επιλέγει να πει πέρα των λαϊκών επιτυχιών της και κομμάτια της καρδιάς της, που συγκινούν και δείχνουν το μέγεθος των ερμηνευτικών της δυνατοτήτων.

Την παρέα συμπληρώνουν και οι: Κωνσταντίνος Ρήγος, Φανή Χαλκιά, Ζέτα Δούκα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ευθύμης Ζησάκης (τραγουδούν επίσης αγαπημένα λαϊκά κομμάτια), Μάνος Ιωάννου, Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Κορινθίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Αγγελική Δαλιάνη, Παύλος Παπαδημητρίου, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκη Λάμη, Δανάη Μεϊδάνη, Τζένη Μελιτά και ο Άκης Δείξιμος που ξεσηκώνει με τα τραγούδια του.

Δείτε φωτογραφίες: