«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο

Απόψε, στις 21:00...

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν ένα αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο.
 
Εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται σκέψεις, αναμνήσεις και εμπειρίες αλλά και αναδεικνύουν το έργο και τη συνεισφορά του Εθνικού Θεάτρου στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Οι Σωτήρης Χατζάκης, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Ξένια Καλογεροπούλου, Γιάννης Μπέζος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Άλκης Κούρκουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Νίκος Ψαρράς, Βίκυ Βολιώτη, Βασίλης Βαφέας, Ευγενία Δημητροπούλου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Δανάη Σκιάδη, Αντώνης Κούφαλης, Δημήτρης Αρώνης, Νίκος Μαγδαληνός, αλλά και νεότεροι ηθοποιοί διηγούνται στιγμές από τη σκηνή και τα παρασκήνια του Εθνικού Θεάτρου και θυμούνται πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία του.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, η Σόνια Θεοδωρίδου, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Δώρος Δημοσθένους ερμηνεύουν διαχρονικές μελωδίες από το θέατρο αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Σε αυτή τη συνάντηση φίλων και συνεργατών, το μικρόφωνο παίρνουν και οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Ψαρράς, Μαρίνα Ασλάνογλου για να κάνουν ακόμα πιο ζεστή την ξεχωριστή βραδιά.