Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Σε έναν από τους  σημαντικότερους συνθέτες μας, στον Μίμη Πλέσσα, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 22.00.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται τον άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.
Ο Δάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, αλλά και ερμηνευτές από τη νεότερη  γενιά μεταξύ των οποίων η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Αποστολία Ζώη, η Παμπίνα Κοντέα,  ο Νικηφόρος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιάννης Χαρίσης και η Χρύσα Μπανδέλη μας θυμίζουν διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του.

Για τον φίλο, τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Μίμη Πλέσσα μιλούν και τον τιμούν με την παρουσία τους οι: Γιώργος Παπαστεφάνου, Κώστας Χαρδαβέλλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Λουκίλα Καρρέρ, Σταύρος Γαλανάκης, Νατάσα Ράγιου, Γιώργος Τσούκαλης, Νίκη Παλληκαράκη και Θάνος Γεωργουλάς.

Το δικό τους χρώμα δίνουν στην έναρξη της εκπομπής η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Παλλήνης και η νεανική χορωδία Γέρακα.