Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στη Γιώτα Νέγκα

Σήμερα στις 21:00 στον Alpha.

Στην Γιώτα Νέγκα, μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες λαϊκές και όχι μόνο φωνές, είναι αφιερωμένο το Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 21.00.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης συνυπάρχει στο μουσικό μέρος της εκπομπής με τους: Ελεωνόρα Ζουγανέλη,  Μίλτο Πασχαλίδη, Λάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, Θέμη Καραμουρατίδη,  Βαγγέλη Κορακάκη, Δημήτρη Βασιλάκη και Νεφέλη Φασούλη.

Στα highlights της εκπομπής, τα ντουέτα της Γιώτας  Νέγκα αφενός με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην «Επιμονή σου», και αφετέρου με τον Μίλτο Πασχαλίδη στις «Πεθαμένες καλησπέρες»  που σφράγισε με τη φωνή του ο Δημήτρης Μητροπάνος. Εξαιρετική είναι και η συνύπαρξη της Γιώτας Νέγκα με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο στην κιθάρα και τον Δημήτρη Βασιλάκη στο σαξόφωνο, πάνω στην επιτυχία της, «Με τα μάτια κλειστά». Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς και η σύμπραξη του Λάκη Παπαδόπουλου  με τον Μίλτο Πασχαλίδη στο «Για να σ’ εκδικηθώ».

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαριάννα Τουμασάτου, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βαϊτσου, Μαρία Ανδρούτσου,  Θωμαϊς Ανδρούτσου, Δήμητρα Στογιάννη, Κατερίνα Σταματάκη, Νίκος Θρασυβούλου, αλλά και 40 σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου.