Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Απόψε στις 21:00 στον Alpha!

Σε σινέ… «Νοσταλγία» μετατρέπεται το πλατό του Στην υγειά μας ρε παιδιά. Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 21:00 η εκπομπή διαθέτει «άρωμα» από τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

[dfp_ads id=236982]

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς σε μια βραδιά με γλυκές αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο, πειράγματα, αλλά και τραγούδια από ταινίες του «τότε» που στη συνέχεια έγιναν διαχρονικές επιτυχίες.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, μια παρέα αγαπημένων φίλων που συναντιούνται ξανά. Θυμούνται, αναπολούν και ξετυλίγουν το… φιλμ της ζωής τους και της καλλιτεχνικής τους πορείας οι: Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Κατερίνα Χέλμη, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Κατσαρός, Ελένη Ανουσάκη, Φώτης Μεταξόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Τάκης Βουγιουκλάκης, Τρύφων Καρατζάς, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σπύρος Φωκάς, Αιμιλία Υψηλάντη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Ελένη Ροδά, Μαρία Ιωαννίδου, Γιάννης Μαλούχος, Χαριτίνη Καρόλου, Μιράντα Κουνελάκη, Όλγα Πολίτου, Κλεώ Σκουλούδη και Ντίνος Καρύδης.

Η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Άκης Δείξιμος και η Αποστολία Ζώη δηλώνουν το θαυμασμό και την αγάπη τους στην παλιότερη γενιά των ηθοποιών και αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν με τις ερμηνείες τους.