«Στην Αμερική είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που έχει πάρει Όσκαρ»

Δέσποινα Μοίρου

«Στο σπίτι του πάντα πηγαίνουμε για καφέ. Ανεβαίνω σπίτι του και του παίζω τα έργα πριν τα παίξω στον πολύ κόσμο. Κάνω την πρόβα μου εκεί.»

Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου διηγήθηκε στην εκπομπή Εμείς, πως βρέθηκε στην Αμερική, για τη γνωριμία της με τον Αλ Πατσίνο, αλλά και τη ζωή στο Χόλιγουντ.

«Το 2011 με την ταινία Emma Blue πήγα στις Κάννες που από εκεί άνοιξαν κάποιες πόρτες και πρώτη φορά πειραματίστηκα να φύγω στο εξωτερικό. Χωρίς να είμαι σίγουρη στην αρχή. Δηλαδή, δεν το ήθελα. Η μεγαλύτερη δυσκολία που νομίζω έχουν όλοι όσοι πάνε νομίζω είναι η γλώσσα. Δεν ήξερα καθόλου Αγγλικά και είχα μια άρνηση να μάθω τη γλώσσα. Ήμουν σαν τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Μάθαινα στις γραμμές του χαρακτήρα, έλεγα τα λόγια και έφευγα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τους εντυπωσιάζω και με περνάνε γιατί δεν υπάρχουν τόσες μεσογειακές γυναίκες. Είναι όλες λεπτούλες», λέει η Δέσποινα Μοίρου.

[dfp_ads id=236982]

Η ηθοποιός μίλησε για το MasterClass που έκανε με τον Αλ Πατσίνο και την πλάκα που του είχε σκαρώσει, ενώ διευκρίνισε: «Ο Άλ Πατσίνο δεν είναι του στυλ μου. Με γοητεύει σαν ταλέντο, αλλά όχι σαν άντρας. Γοητευτικό βρίσκω τον Τζον Μάλκοβιτς.». Μιλώντας μάλιστα για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως είχε σχέση και με οσκαρικό ηθοποιό… « Είχα κάποιες σχέσεις με Αμερικανούς. Υπήρξε και ένας γνωστός ηθοποιός. Έχει πάρει και Όσκαρ. Έχω μια φιλική σχέση μαζί του. Δηλαδή, και πριν ταξιδέψω είχαμε βρεθεί. Στο σπίτι του πάντα πηγαίνουμε για καφέ. Ανεβαίνω σπίτι του και του παίζω τα έργα πριν τα παίξω στον πολύ κόσμο. Κάνω την πρόβα μου εκεί.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!