Στικούδη – Καινούργιου: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα! «Φαντάζομαι τι μπορεί να σε είχε ενοχλήσει…»

Στικούδη

««Κατερινάκι μου, δεν έχω πρόβλημα να μην αρέσω σε κάποιον.»

Τα εκατέρωθεν σχόλια στο παρελθόν είχαν πικράνει και τις δύο πλευρές. Όλα ξεκίνησαν με μια ατάκα της Κατερίνας Καινούργιο που αφορούσε την Κατερίνα Στικούδη, την Ελένη Φουρέιρα και τη Eurovision, ενώ στη συνέχεια, η τραγουδίστρια απάντησε και εκείνη με σκληρά λόγια. Η Κατερίνα Στικούδη βγήκε στον αέρα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» το πρωί της Τετάρτης με αφορμή συναυλία που δίνει την Κυριακή στην Αργυρούπολη αφιερωμένη στα αδέσποτα και οι δυο κυρίες είχαν την ευκαιρία να λύσουν στον αέρα τις διαφορές τους.

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ είχα στεναχωρηθεί πέρυσι με αυτά που είχαν γίνει. Ίσως να είχα δηλώσει εγώ κάποια πράγματα για τη Eurovision, μετά δηλώσεις εσύ ότι δε θα ξύπναγες ποτέ πρωί για να πάω σε πρωινή εκπομπή και υπονοούσες τη δικιά μας. Κάπως έτσι είχε γίνει ένας μεγάλος ντόρος, χωρίς ουσιαστικά εμείς οι δύο να έχουμε ανταλλάξει ποτέ κάποια άσχημα λόγια ή να έχουμε κάτι η μία με την άλλη, γιατί γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια η αλήθεια είναι, κι έχουμε αλληλοεκτίμηση.

Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θέλω να θυμάμαι. Δεν θέλω να τα σχολιάσουμε. Είναι μια πολύ ωραία μέρα σήμερα. Όσο για εμάς, έλα να με δεις, να με ακούσεις και θα φροντίσω να περάσεις καλά.»

Καινούργιου: «Σε έχω δει και σε έχω ακούσει τόσες φορές. Πρέπει να γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια.»

Στικούδη: «Κατερινάκι μου, δεν έχω πρόβλημα να μην αρέσω σε κάποιον. Είναι η δουλειά μας τέτοια που ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του. Κάποιος να σε θέλει, να σε γουστάρει και κάποιος όχι. Δεν έχω θέμα. Απλά μερικά πράγματα θέλουν λίγο τακτ. Αν θες κάτι να πεις, να το πεις πιο συμμαζεμένα, ή έστω να έχεις ακούσει τον άλλο.»

Καινούργιου: «Φαντάζομαι τι μπορεί να σε είχε ενοχλήσει. Ήταν τα σχόλια που είχαμε κάνει τότε για τη Eurovision. Για σένα πάντα μιλάω με τα καλύτερα λόγια. Αν κάποια στιγμή μπορεί να είχα πει ότι προτιμώ τη Φουρέιρα για τη Eurovision από τη Στικούδη, ίσως κι εγώ να υπερέβαλα.»

Στικούδη: «Ο καθένας μπορεί να ακούει ό,τι θέλει. Αν εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου ή όχι καθένας έχει τη γνώμη του και τη λέει.»

Δείτε όσα ειπώθηκαν ανάμεσα τους στον αέρα της εκπομπής: