«Στη «Μουρμούρα» και ο τίτλος και η θεματολογία είναι περασμένης δεκαετίας»

Ο ηθοποιός ρίχνει τα βέλη του και στα πρωινά...

Πριν από λίγες ημέρες ο Παύλος Κοντογιαννίδης, πρωταγωνιστής στις «Τριχες» του ΑΝΤ1 έκανε δηλώσεις για το «αντίπαλο» «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οι οποίες συζητήθηκαν. Ο ηθοποιός καλεσμένος σήμερα στον Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή «Τα λέμε…» υποστήριξε ξανά την ίδια άποψη εξηγώντας περαιτέρω τα λεγόμενα του και υπερασπιζόμενος τη δουλειά στην οποία συμμετέχει, για την οποία εξήγησε και τη συμβαίνει σχετικά με όσα ακούγονται για το τέλος της.

Για τη «Μουρμούρα»:

 «Και ο τίτλος αλλά και η θεματολογία είναι περασμένης δεκαετίας. Είναι τρία διαφορετικά ζευγάρια που μουρμουράνε στο κρεβάτι. Τώρα αν η «Μουρμούρα» είναι μοντέρνα ή όχι αυτό είναι άλλο πράγμα. Από εκεί και πέρα είπα το άλλο το πιο σημαντικό, παίζουν συνάδελφοι άξιοι. Από εκεί και πέρα το θέμα για εμένα είναι παρωχημένο. Παρωχημένο κατά τη δική μου άποψη. Η μουρμούρα τι είναι; Μια δόση lifetsyle κουτσομπολιού είναι…μπουρμπουρμπουρ, το οποίο έχει πέραση. Τι θες να σου απαντήσω και ιδεολογικά τώρα και αισθητικά; Αυτό αρέσκεται, παρά να βλέπει σε εμάς τρεις κάμερες, τρία βίντεο να σαρώνουν το πλατό και να μην προλαβαίνεις να δεις το πλάνο του Θανάση, το πλάνο του Κοντογιαννίδη, του Μουτσινά και να πέφτουν 500 χιλιάδες πλάνα. »

Για τα πρωινά:
«Εγώ χτες που έκανα zapping είδα με δευτερόλεπτο διαφορά, αυτό είναι και η αφέλεια των καναλιών, στο ένα κανάλι ήταν η Φαίη Σκορδά και δοκίμαζε μια ομελέτα, στο άλλο κανάλι ήταν η Τσαβαλιά και δοκίμαζε ογκρατέν φασόλια. Η διαφορά ποια είναι; Άρχισε ο ψιλοευνουχισμός και η προσαρμογή του οποιοδήποτε πρωτότυπου του οποιοδήποτε Μάρκου. Για αυτό πάλι έπεσε στα ίδια ζώδια, μελιτζάνες γιαχνί, άντε να έρθει ο Θανάσης να του πούμε τι έκανες. Τα ίδια και τα ίδια»

Δείτε όσα είπε για τις «Τρίχες» και την ένταση που δημιουργήθηκε στην κουβέντα του με τον Θανάση Πάτρα:
//www.youtube.com/embed/ZUTWNo6-XyM