Στη φωλιά των Κου Κου: Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 09:00.

Η εκπομπή “Στην φωλιά των Κου Κου”με ένα 13μελές επιτελείο συνεργατών, ταξίδεψε για 4 μέρες στην πανέμορφη Σκιάθο, όπου η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε το νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, και μίλησαν για όλα όσα εκείνος δεν είχε μιλήσει μέχρι σήμερα!

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσα του καταλόγισαν οι συμπαίκτες του, όσο εκείνος βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Αποκαλύπτει με ποιους έχει κρατήσει ακόμα επαφή και με ποιους όχι, ενώ μιλάει για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τις άλλες επαγγελματικές προτάσεις, που έχει δεχθεί. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις γυναίκες της ζωής του καθώς και στην πρόθεσή του να κάνει τη δική του οικογένεια.

Η Κατερίνα και ο Γιώργος έκαναν βόλτες σε όλο το νησί και ο «Ντάνος», ως καλός οικοδεσπότης, ξενάγησε την Κατερίνα στα αγαπημένα του μέρη, στα μέρη που μεγάλωσε.  Έπαιξαν μαζί ποδόσφαιρο στο γήπεδο, που έκανε τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής, επισκέφτηκαν το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αλλά και το μοναστήρι της Ευαγγελίστριας, έκαναν βόλτα με τζετ σκι, μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου του, γνώρισε στην Κατερίνα τους παλιούς συμμαθητές του, της “έμαθε” πως να βάζει σωστά βενζίνη ενώ έφτιαξαν μαζί και τα περιβόητα πια “ντανοπιτάκια”!

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ, από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 09:00 με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη!