Στέλιος Μάινας: Αποκάλυψε την ηλικία του και το λόγο της αποχής του από την τηλεόραση

Στέλιος Μάινας

«Οφείλω ένα μεγάλο κομμάτι της αναγνωρισιμότητας μου στην τηλεόραση».

Στη φωλιά των Κου Κου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας. Όπως αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη, πριν από ένα μήνα έκλεισε τα 60.

«Είχα γενέθλια πριν από κανένα μήνα και μου λένε μη στεναχωριέσαι, γιατί μεγαλώνοντας κάθε φορά που έχεις γενέθλια νικάς το χρόνο. Για ακόμα μια χρονιά είσαι ζωντανός. Έκλεισα τα 60. Αυτή είναι η αλήθεια.

[dfp_ads id=236982]

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις πάντα. Οφείλω ένα μεγάλο κομμάτι της αναγνωρισιμότητας μου στην τηλεόραση. Για να ξέρουμε τι λέμε και να είμαστε ειλικρινείς. Το κομμάτι του να περάσεις από την ανωνυμία στην επωνυμία, αν σου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα διαχείρισης προσωπικότητας που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν έχει να κάνει ούτε με την τηλεόραση, ούτε με το θέατρο, ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με την προσωπικότητά σου. Έχω περάσει το τεστ πριν από αρκετά χρόνια. Η διαφορά είναι μεγαλώνοντας οι απαιτήσεις σου απέναντι στα πράγματα διαφοροποιούνται. Δεν είναι το θέμα ότι γίνεσαι πιο απαιτητικός, απλώς βλέπεις τα πράγματα όσο μεγαλώνεις με μια διαφορετική οπτική. Με αποτέλεσμα, οι δουλειές που θα ήθελα να κάνω, δεν γίνονται. Σήμερα η τηλεόραση δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τις μεγάλες παραγωγές. Μεγάλη παραγωγή δεν είναι μόνο σκηνικά, κοστούμια κλπ, είναι το ανθρώπινο δυναμικό.»