Στέλιος Κρητικός: «Όταν συνειδητοποίησα ότι το γυμνό πουλάει…»

«Σταματήσαμε να κάνουμε πρόβα για δυο, τρεις ώρες και συζητούσαμε για το σώμα μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» του Θανάση Πάτρα ήταν ο Στέλιος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πως έχει “χτίσει” το σώμα του και μίλησε για την πρώτη φορά που γδύθηκε στη σκηνή.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι το γυμνό πουλάει στη δουλειά μου και όταν συνειδητοποίησα ότι είναι αυτό το οποίο μπορεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου χωρίς να θες και πολλά πράγματα περισσότερα, πέρα από το να παίζεις καλά, να είσαι καλός ηθοποιός, δεν το λέω για μένα, γενικά μιλάω, μπορεί να θέλεις το κάτι περισσότερο, αυτό που θα κάνει τον άλλο να σε προσέξει, είπα λοιπόν στον εαυτό μου ότι αφού υπάρχει μια γερή υποδομή, καθόμουν και έκανα λίγα περισσότερα push ups και λίγο περισσότερες κάμψεις. Από μόνος μου, τελείωνε η προπόνηση κανονικά και εγώ απλά έχτιζα λίγο περισσότερο το σώμα μου. Βέβαια ο στόχος δεν ήταν σε ένα μήνα. Εγώ είπα ότι σε τρία χρόνια θέλω να φτάσω το σώμα μου, όπως δεν μπορώ να το φανταστώ. Και το έφτασα κάποια στιγμή και ήρθε η συγκυρία και τότε που το έφτασα εκεί που ήθελα, χωρίς φάρμακα, έκανα και το naked boys.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν η αφορμή που είδα ότι το γυμνό πουλάει γιατί ήταν η πρώτη φορά που γδύθηκα στη σκηνή. Σταματήσαμε να κάνουμε πρόβα για δυο, τρεις ώρες και το συζητούσαμε. Συζητούσαμε για το σώμα μου. Για μένα δεν ήταν κάτι το σημαντικό, κάτι το σπουδαίο, ούτε και τώρα είναι, πίστεψέ με. Γιατί είχα μάθει από τα 14 μου να είμαι μέσα σε αποδυτήρια, με 20, 25 άτομα να κάνουμε μαζί μπάνιο, ήμουν πολύ εξοικειωμένος με το γυμνό και με τα ωραία σώματα. Δεν μου έκανε εντύπωση, δεν μου έλεγε κάτι, απλά όταν το αντιμετώπισα επαγγελματικά και έβλεπα στα μάτια των άλλων τον ενθουσιασμό, έλεγα “γιατί κάνουν έτσι;”».