Στέλιος Χανταμπάκης: Το νέο βίντεο για το γιο του θα σας κάνει να λιώσετε!

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μπορεί να βρίσκεται στο Survivor, αλλά μαγικά μεταφέρεται στο σπίτι τα ...βράδια.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης φρόντισε να γυρίσει αρκετά βίντεο για να καλύψουν την περίοδο της απουσίας του προκειμένου να μην στεναχωριέται ο γιος του που βρίσκεται μακριά τους. Ο ίδιος εξάλλου έχει υποσχεθεί στον μικρό Μανωλάκη,  που αναφέρει συχνά στο Survivor, πως θα του φέρει ένα σωρό μαγικά πράγματα από τη ζούγλα…

«Αντραρα μου, κούκλε μου, αστέρι μου, παιχταρά μου. Μπορεί να μην είμαι εκεί αυτές τις μέρες, όπως θέλω να σου πω ότι όταν κοιμάσαι ο μπαμπάς έρχεται μια μια μαγική δύναμη σε σκεπάζει, σε προσέχει σε αγκαλιάζει και σου δίνει τρία πολύ δυνατά φιλιά. Ρώτησε τη μαμά να δεις αν σου λέω ψέματα.

Στέλιος Χανταμπάκης: Η κούκλα σύζυγος του και η συγκίνηση για το γιο του στο Survivor!

Σε υπεραγαπάω, μου λείπεις και να ξέρεις ότι όταν έρθω θα σου φέρω τώρα πολλά πράγματα από τη ζούγκλα που θα τα έχεις μόνο εσύ. Θα σου φέρω μια μαγική ξύλινη σφεντόνα, για να μπορείς να πετάς ντοματάκια στο πάρκο, θα σου φέρω ένα μαγικό κοχύλι και ένα ξύλινο σπαθί που θα έχω φτιάξει εγώ μόνο για σένα. Κι επίσης θέλω να σου πω… δεν πιστεύω να κοιμάσαι στο μαξιλάρι μου!» λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο βίντεο που ανέβασε η σύζυγος του Όλγα Πηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ίσως είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.