Στέλιος Χανταμπάκης: Η κούκλα σύζυγος του και η συγκίνηση για το γιο του στο Survivor!

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει στήσει μια ολόκληρη ιστορία προκειμένου να μην λυπηθεί ο γιος του με την απουσία του.

[dfp_ads id=236982]

Την Όλγα Πηλιάκη την πρωτογνωρίσαμε το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου καθώς τότε ανήκε στην εθνική ομάδα του ανσάμπλ.

Αργότερα, γνωρίσαμε μια άλλη πλευρά της, αφού την είδαμε να πλαισιώνει χορευτικά όλα τα μεγάλα ονόματα στις πίστες: Αντώνη Ρέμο, Αννα Βίσση και φυσικά Σάκη Ρουβά.

Με τον Στέλιο Χανταμπάκη παντρεύτηκαν το 2013, έχουν έναν γιο τον Μανώλη, ενώ λίγο πριν τη νέα χρονιά γεννήθηκε το κοριτσάκι τους.

The real survivor!! #survivor #survivorgreece2017 #teamxantampakis#xantampakia#mamoisbabakis #missu @stelioshantampakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Μια βολτίτσα τη δικαιούμαστε νομίζω!! #sakisrouvas #friends #survivor #teamxantampakis #mamoisbabakis #hantampakakia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Η αδυναμία που έχει στα παιδιά του ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι μεγάλη και ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του στο Survivor πως προετοίμασε το γιο του για την απουσία του, φτιάχνοντας μια ιστορία, μια ιστορία που φρόντισε να ενισχύσει αφήνοντας πίσω σε εκείνον βίντεο που ενισχύουν την ιστορία του…

Ψάχνωντας το μαγικό κοχύλι! #survivor #teamxantampakis #mamoisbabakis #hantampakakia #magiko koxuli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Στη βάρκα για τη καρχαριοσουπα! #survivor #teamxantampakis #mamoisbabakis #hantampakakia #karxariosoupa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

«Του είπα ότι θα πάω στη ζούγκλα και δεν μπορείς να έρθεις γιατί θα είναι μόνο μεγάλοι, γονείς, αλλά θα σου φέρω το μαγικό κοχύλι. Το βράδυ του λέω έλα να σου μιλήσω, θα λείψω λίγες μέρες, θέλω να φροντίζεις τη μαμά και την μπέμπα και μου λέει «θα μαζεύω (τα παιχνίδια μου)», αλλά να σου πω κάτι; Δεν θέλω να με αφήνεις» ανέφερε στους συμπαίκτες του ο Στέλιος Χανταμπάκης, ενώ ο ίδιος εκμυστηρεύεται αργότερα στην κάμερα…

Στο Survivor έχω έρθει για τα παιδιά μου, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου, αν είναι να κερδίσω είναι μόνο για τα παιδιά μου, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον με αυτά τα χρήματα, δεν έχω κανέναν άλλο σκοπό, είναι μόνο αυτό που με κρατάει. Θα είχα φύγει από την πρώτη μέρα, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Την οικογένεια μου είναι η πρώτη φορά που την αφήνω για τόσες μέρες και δεν με κρατάει τίποτα άλλο, στο μυαλό μου έχω μόνο αυτό. Ότι αν τυχόν είναι να κάνω κάτι καλό για τα παιδιά μου, ας το κάνω. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Στο μυαλό μου έχω ότι μπορεί να με βλέπει ο γιος μου και να χαίρεται, δεν θέλω να σκέφτομαι το ότι στεναχωριέται.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!