Στέφανος Κορκολής: «Το τσιγάρο με κατέστρεψε»

Η εξομολόγηση του συνθέτη...

Στην Χριστίνα Πολίτη και στην εκπομπή MEGA με ΜΙΑ μίλησε ο Στέφανος Κορκολής για το bullying, αλλά και για τον καρκίνο που προκλήθηκε στον τραγουδιστή εξαιτίας του τσιγάρου.

«Δε θα ήταν διαφορετική η καριέρα μου. Η ζωή είναι έτσι που bullying τρώνε χειρότερα άνθρωποι που δυστυχώς και μάλιστα πρόσφατα έχουμε ένα πάρα πολύ αγριευτικό και κακό συμβάν το οποίο θα πρέπει να μας κάνει όλους να γίνουμε πολύ πιο προσεκτικοί και θα πρέπει οι γονείς να είναι πολύ φίλοι με τα παιδιά τους ώστε αυτά σε τέτοιες περιπτώσεις να πηγαίνουν κατευθείαν στους γονείς» απάντησε ο Στέφανος Κορκολής και ανέφερε πως και ο ίδιος είχε δεχτεί bullying στο σχολείο.

Όσο για τη σχέση του με το τσιγάρο σήμερα: «Καμία απολύτως, γιατί αυτό με κατέστρεψε. Μου προκάλεσε αυτό το οποίο έχω. Τον καρκίνο. Πραγματικά σκοτώνει το τσιγάρο. Σίγουρα και τα άλλα και το στρες και αυτό που αναπνέουμε γύρω μας δημιουργούν, αλλά το τσιγάρο είναι δεδομένο ότι δημιουργεί καρκίνο. Υπάρχουν τρόποι. Αν έχω κατάφερα να περάσω σε μια λύση έστω και του ηλεκτρονικού τσιγάρου, σημαίνει ότι μπορούν να τα καταφέρουν.»

 https://www.youtube.com/embed/SdUzMc3lAx8