«Σταύρωσαν» τη Μαρία Μπακοδήμου: «Βγάλε τον κώλ… σου έξω να το κάνεις»!

Μαρία Μπακοδήμου

"Εκεί που τρως δε φτύνεις! Εγώ από μακριά την έβλεπα σαν τη Σάσα Μπάστα. Είναι εικόνα αυτή, να τη βλέπεις με το βυ.. έξω";

Το έλα να δεις έγινε στο Πρωινό τόσο με τη φωτογράφιση όσο και με τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στο Down Town. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο στόχαστρο της πρωινής παρέας του ΑΝΤ1, αρχικά για το ρετούς.

«Εγώ το πρωί, επειδή ήμουν και λίγο νυσταγμένη, έκανα 2-3 φορές έτσι για να δω ποια είναι στο εξώφυλλο!», είπε η Ελεάννα Τρυφίδου. «Αυτή η φωτογραφία τη δείχνει 20 χρόνια νεότερη. Εγώ από μακριά την έβλεπα σαν τη Σάσα Μπάστα. Είναι εικόνα αυτή, να τη βλέπεις με το βυ..ί έξω;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Στην πορεία της κουβέντας, δύο σημεία της συνέντευξης στάθηκαν αφορμή να ανάψουν τα αίματα στο Πρωινό.

Στην ελληνική τηλεόραση οι γυναίκες είναι το πρωί για να ανοίγουν φύλλο, να κάνουν μπούκλα και…

[dfp_ads id=236982]

«Έκανα τηλεόραση 17 χρόνια. Μέσα σε όλη αυτή την πορεία μεγάλωσα, ωρίμασα, άλλαξα εικόνα για τη ζωή, προτεραιότητες, άλλαξε ο κόσμος και ένιωθα ότι είχα μείνει στάσιμη. Δηλαδή έπρεπε να κάνω το ίδιο κόνσεπτ την ίδια ώρα και να σχολιάζω μια showbiz που ούτε καν με ενδιέφερε. Δεν μπορούσα εγώ πια να το υποστηρίξω. Να είμαι εκεί σε ένα πάνελ και να αναρωτιόμαστε αν φόρεσε γκρι βρακί η Καινούργιου. Δεν με ενδιαφέρει.

Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα late night show, κάτι που εδώ κάνουν μόνο άντρες. Θέλω να κάνω ένα τέτοιο show με συνεντεύξεις από ανθρώπους που για μένα θα έχουν ενδιαφέρον… Αλλά εδώ μόνο άντρες είναι στην τηλεόραση για να μιλάνε για πιο σοβαρά θέματα, ενώ οι γυναίκες είναι το πρωί για να ανοίγουν φύλλο, να κάνουν μπούκλα και να λένε πώς θα πάει το Λιοντάρι. Όλα τα σοβαρά στην ελληνική τηλεόραση τα έχουν αναλάβει οι άντρες και δεν καταλαβαίνω το γιατί».

Δεν είναι ωραίο να υποτιμούμε αυτά που κάναμε

Οι συγκεκριμένες ατάκες που είπε η Μαρία Μπακοδήμου προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο Πρωινό. «Την εκπομπή με τον σχολιασμό άλλων εκπομπών την έκανε πολλά χρόνια η Μαρία. Δεν είναι ωραίο να υποτιμούμε αυτά που κάναμε. Την εκπομπή τη μεσημεριανή την έκανε μέχρι μερικούς μήνες πριν και είναι σαν να λες στο κοινό που σε τιμούσε τόσα χρόνια «ότι εγώ έκανα κάτι με το ζόρι, με άφηνε στάσιμη και δεν μου άρεσε»…», ανέφερε η Ελεάννα Τρυφίδου.

«Γιατί δεν έβγαινε να το πει όταν έκανε την εκπομπή και το λέει τώρα; Εκεί που τρως δε φτύνεις!», είπε πιο έντονα ο Κώστας Τσουρός. Όταν η Σάσα Σταμάτη είπε ότι η ίδια επιθυμεί να κάνει late noght show, ο Κώστας Τσουρός έφερε τον χαμό: «Να ‘τος ο δρόμος! Βγάλε τον κώλ… σου έξω να το κάνεις»! «Είναι πεσμένος ο δικός μου!», απάντησε η Σάσα, ενώ τα εγκεφαλικά έπεφταν απανωτά στο πάνελ.