Star Academy: Την τρέλανε με τις ερωτήσεις του ο Καρβέλας! Τα σχόλια του Κωστόπουλου για την εμφάνιση της!

Ναταλία Γερμανού: ««Ήσουν γλυκούλα πολύ, φαλτσούλα πολύ, υποτονικούλα κάπως...»

Η 19χρονη Ειρήνη Ασιαλέμ, η πρώτη διαγωνιζόμενη του Star Academy που συμμετείχε στο Star Κύπρος τραγουδά με αρκετό άγχος και υποτονικότητα «Τους είπες πως» και δέχεται τις ιδιαίτερες κριτικές της επιτροπής…

«Ήσουν γλυκούλα πολύ, φαλτσούλα πολύ, υποτονικούλα κάπως, αλλά όλα αυτά διορθώνονται» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού για την εμφάνιση της.

[dfp_ads id=236982]

«Τι ύψος έχεις; Τι βάρος έχεις; Τι χρώμα μάτια έχεις; Τι χρώμα έχουν τα σεντόνια στα οποία κοιμάσαι; Τι φαγητό σου αρέσει;» ρωτούσε ο Νίκος Καρβέλας. «Εγώ θα ήθελα αυτά να ξέρω. Μετά θα σου πω. Το τραγούδι είναι κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτά πράγματα, για αυτό και πρώτα ασχολούμαστε με αυτά που έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το τραγούδι είναι μια αφηρημένη έννοια, οπότε ασχολούμαστε πρώτα με την αληθινή ζωή» συνέχισε ο συνθέτης.

«Νομίζω ότι δεν ήσουν όσο καλή θα μπορούσες να είσαι. Έτσι σου αρέσει να τραγουδάς; Γιατί η Ναταλία είχε δίκιο, το φάλτσο το ακούσαμε» έλεγε η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας επέμενε:

«Δεν ήταν ο εαυτός της τη στιγμή που έκανε φάλτσο.»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πάλι είχε διαφορετικές συμβουλές για την Ειρήνη, που είχε μείνει αποσβολωμένη με όσα άκουγε: «Δεν φαντάζομαι κορίτσι μου ότι είσαι σε εξωσωματική πτήση. Φαντάζομαι ότι είσαι εσύ και είσαι μέσα στο κορμί σου και είσαι κανονική και μη φοβάσαι καθόλου τον Καρβέλα. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Μπορείς να τρως μακαρόνια, μπορεί να σου αρέσει το ροζ, να σου αρέσει η Βίσση. Ό,τι γουστάρεις. Είσαι ωραίο κορίτσι. Φαντάζομαι έφαγες λίγο παραπάνω μακαρόνια από τότε που πήγες στα καλλιστεία. Λίγο. Κόψ’ τα! Και σήμερα το βράδυ ήσουν ψαρωμένη. Έχεις τον καιρό μέσα, καλυτέρεψε το, ώστε να βρεις τον εαυτό που λέει ο Νίκος.»

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο πρώτο live του Star Academy!