Star Academy: Αυτοί είναι οι 15 παίκτες της μουσικής ακαδημίας! Όλες οι εμφανίσεις!

Star Academy

Οι σπουδαστές του Star Academy συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του talent show στο Epsilon.

[dfp_ads id=236982]

Οι 15 σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του Star Academy είχαν την ευκαιρία να μας δείξουν το ταλέντο τους στην πρεμιέρα του show παρουσία της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα, την Ναταλία Γερμανού και τον Πέτρο Κωστόπουλο, του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, αλλά και των καθηγητών τους που θα βρίσκονται στο πλάι τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι. Την επίβλεψη όλων θα έχει η Κατερίνα Γκαγκάκη, ως διευθύντρια του Star Academy.

Κατά τη διάρκεια του 1ου live του Star Academy οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν ανάμεσα σε τρεις σπουδαστές που διεκδικούν την 16η θέση. Ο νικητής της ψηφοφορίας θα γίνει γνωστός μέσα από το πρώτο καθημερινό επεισόδιο του show το βράδυ του Σαββάτου.

Όσα συνέβησαν στο 1ο live του Star Academy…

00:58 Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοινώνει πως ο 16ος παίκτης του Star Academy θα ανακοινωθεί μέσα στο σπίτι, στο πρώτο καθημερινό επεισόδιο του talent show το βράδυ του Σαββάτου. Ποιος από τους δυο Γιάννηδες θα καταφέρει να συμπληρώσει την 16άδα;

00:55 Ο Θοδωρής Σαραντόπουλος  δεν καταφέρνει να μπει στο σπίτι του Star Academy.

00:43 Η Κατερίνα Ζήνωνος είναι η τελευταία παίκτρια που τραγουδά στην σκηνή του Star Academy ερμηνεύοντας το «Δεν μας συγχωρώ».

00:35 Ο Νίκος Καρβέλας θέλει να ακούσει Sex Pistols ή Nirvana από τον Ζαφείρη Παρασκευόπουλο, ωστόσο εκείνος θα τραγουδήσει το «Δεν μιλάμε» του Γιώργου Θεοφάνους.

00:27 Ο όγκος και η χροιά της Σκεύης Ιωάννου κάνει τη Ναταλία Γερμανού να ανυπομονεί για την εξέλιξη της στο Star Academy, αφού η ερμηνεία της στο «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω» την πείθει για τη φωνή της.

00:25 Ο χορογράφος Νίκος Μαριάνος είναι το πρόσωπο που θα φροντίσει ώστε να βελτιώσουν όλοι οι παίκτες την σκηνική τους παρουσία.

00:16 Η κανονικότητα του Μάκη Τσώτση δεν είναι ικανή να …ερεθίσει τον Νίκο Καρβέλα καλλιτεχνικά, παρ’ όλ’ αυτά με την ερμηνεία του στο «Σκόνη» δείχνει πως έχει μια καλή φωνή.

00:07 Η Dalida εντυπωσιάζει με την σέξι εμφάνιση της και το «Reggaeton», την οποία ο Πέτρος Κωστόπουλος αφήνει κατά μέρος για να σχολιάσει τα φαλτσάκια της.

23:53 Ο Ηρόδοτος Αχιλλέως θα δεχτεί με συγκατάβαση την κριτική της Ναταλίας Γερμανού για τα αγγλικά του που θυμίζουν …Αλέξη Τσίπρα στην συνάντηση με τον Ομπάμα όπως θα σχολιάσει η παρουσιάστρια και κριτής του show. Το τραγούδι του …«Burnt by the sun».

23:49 Υπεύθυνη για τη φυσική κατάσταση των παικτών η Βασιλική Δημητροπούλου, ενώ για το styling τους  θα φροντίζει ο Αντώνης Βοεράκος. Οι δυο καθηγητές συστήνονται στο κοινό του Star Academy…

23:42 Η Άννα Βίσση δεν κρύβει την συγκίνηση της για την ερμηνεία της Παμπίνας Κοντέα στο «Πάτωμα» και θεωρεί πως είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο.

23:31 Ο …πρόεδρος Στυλιανός Ξανθός ερμηνεύει «Το δικό σου αμάρτημα» αλλά η διαφωνία του Νίκου Καρβέλα ως προς την επιλογή του τραγουδιού θα επιβεβαιωθεί όταν ο Στυλιανός θα τραγουδήσει α καπέλα το «Τζιβαέρι». Η συμβουλή του συνθέτη… είναι να παραμείνει στην παράδοση.

23:19 Η Φαίη Μπουζιώτη ενθουσιάζει την Άννα Βίσση με τη φωνή της και το «Αν είναι η αγάπη αμάρτια».

23:11 Οι καθηγητές της Ακαδημίας, Πολίνα Πρελορέντζου και Βασίλης Κωστόπουλος, κάνουν τη δική τους εντυπωσιακή είσοδο στο 1ο live.

22:56 Η Άννα Βίσση οδηγείται από κοινό και κριτές στην σκηνή και μετά το «Ξανά Μανά» ο Νίκος Καρβέλας κάνει τα σχόλια του για την εμφάνιση της!

22:56 Ο Στέλιος Καλλίτσης τραγουδά «Έμεινα εδώ» και η Ναταλία Γερμανού ζητά από εκείνον περισσότερη ψυχή για τέτοια κομμάτια και λιγότερο ναρκισσισμό.

22:37 Η Ιωάννα Μπάλτα είναι από τους λίγους σπουδαστές που έχουν επιλέξει τραγούδι με ξένο στίχο, ερμηνεύοντας στην σκηνή… Η Άννα Βίσση ξεχωρίζει τη ροκιά της και πως είναι μια καλή τραγουδίστρια, αν και δεν μπόρεσε να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της λόγω της ίωσης που την ταλαιπωρεί.

22:25 Ο Σταύρος Γιάννου με το «Αν μου τηλεφωνούσες» στην σκηνή του Star Academy με την Άννα Βίσση να ξεχωρίζει τη θεατρικότητα και την αυτοπεποίθηση του, επισημαίνοντας του τους κινδύνους… «Είσαι στα όρια του να σε πούνε ψώνιο», αναφέρει η κριτής. Ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκει πως θα ήταν ιδανικός για έναν ρόλο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

22:20 Ο Μένιος Φουρθιώτης υποδέχεται την καθηγήτρια υποκριτικής του Star Academy, Χρύσα Ρώπα που δηλώνει τυχερή για τα παιδιά που θα διδάξει στην ακαδημία.

21:59 Η Έλενα Κορωναίου ερμηνεύει τον «Θυμό», αλλά ο Νίκος Καρβέλας θεωρεί πως η φωνή της δεν έχει ακόμα την απαραίτητη …ανωμαλία.

21:50 O Δημήτρης Ντέντε που άφησε τη νοσηλευτική για να ακολουθήσει το όνειρο του, ενθουσιάζει την Ναταλία Γερμανού ερμηνεύοντας το «Δεν ζητάω πολλά» και η Κατερίνα Γκαγκάκη επεμβαίνει για να δώσει το στίγμα της, αλλά και τις συμβουλές της για τα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν.

21:35 Η Ειρήνη Ασιαλέμ, η πρώτη διαγωνιζόμενη του Star Academy που συμμετείχε στο Star Κύπρος τραγουδά με αρκετό άγχος και υποτονικότητα «Τους είπες πως» και δέχεται τις ιδιαίτερες κριτικές της επιτροπής…

21:30 Η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του Star Academy μας ξεναγεί μέσα από ένα σύντομο βίντεο στο χώρο του σπιτιού και λίγο αργότερα θα κάνει την είσοδο της στην σκηνή. Βασικό της ζητούμενο από τη θέση που έχει στο show είναι να τηρηθεί το πρόγραμμα…

20:51 Οι τρεις υποψήφιοι για την είσοδο στο σπίτι του Star Academy που αποκαλύφθηκαν χθες στο Kick off  του Star Academy ερμηνεύουν ξανά τα τραγούδια τους επί σκηνής προκειμένου να διεκδικήσουν τη 16η θέση στο show. Πρώτος στην σκηνή ο Γιάννης Μαυρομάτης με το “Ένα ψέμα”.  Ακολουθεί ο Γιάννης Μιχελής από τη Θεσσαλονίκη που ερμήνευσε το “Που να εξηγώ”. Ενώ την τριάδα έκλεισε ο 24χρονος Θοδωρής Σαραντόπουλος με το “Παιδί γενναίο”. Οι κριτές κλήθηκαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια, για να «ζεσταθούν»…

Star Academy: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για να μπουν στο παιχνίδι!

20:36 Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ο πρώτος από τους κριτές που κάνει την είσοδο του στο πλατό του Star Academy. Ενώ λίγο αργότερα η Ναταλία Γερμανού θα λάβει κι εκείνη το θέση της. Ο Νίκος Καρβέλας αφού κοιτάξει στα μάτια τον Μένιο Φουρθιώτη και ισιώσει το σακάκι του, δεν θα πει κουβέντα, κι έτσι σιωπηλά θα κάτσει στην καρέκλα του. Η Άννα Βίσση κάνει την είσοδο της με ευχές για το καινούριο εγχείρημα του Epsilon και αφού κάνει τις χαλαρωτικές ασκήσεις στον Νίκο Καρβέλα θα συμπληρώσει την κριτική επιτροπή με την παρουσία της.

20:34 Ο Μένιος Φουρθιώτης καλησπερίζει το κοινό στο show και υποδέχεται τα μέλη της κριτικής επιτροπής…

20:30 Το πρώτο live του Star Academy of Greece ξεκίνησε με καθυστέρηση και χορό…

Δεκαέξι νέα ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν  το όνειρό τους στο Star Academy of Greece και θα κληθούν να εργασθούν με πάθος για να υλοποιήσουν το στόχο τους να διακριθούν στην μουσική βιομηχανία της Ελλάδας. Οι σπουδαστές που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο Star Academy of Greece, θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο  σε όλες του τις διαστάσεις. Απόψε γνωρίζουμε τους συμμετέχοντες…