Star Academy χωρίς την Άννα Βίσση – Δεν έγινε αποχώρηση

Star Academy

Γιατί έλειπε από το show η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια; Σε ποιον παίκτη έδωσε το κοινό την ασυλία και ποιοι είναι προτεινόμενοι;

Το Star Academy επέστρεψε στη συχνότητα του Epsilon το βράδυ του Σαββάτου, όμως, η Άννα Βίσση δεν ήταν εκεί. Τα social media πήραν φωτιά, καθώς όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται αν η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αποχώρησε από το show.

Τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Η Άννα Βίσση έπρεπε να παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αμερική. Μάλιστα, για την απουσία της τη συγκεκριμένη ημερομηνία είχε ενημερώσει την παραγωγή του Star Academy πριν καν την πρεμιέρα του show. Την επόμενη εβδομάδα η Άννα θα είναι και πάλι στη θέση της.

[dfp_ads id=236982]

Έτσι, λοιπόν, στο χθεσινό live δεν υπήρξε αποχώρηση. Το κοινό ψήφισε για ασυλία και η Έλενα Κορωναίου βρέθηκε πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Αυτόματα, οι υπόλοιποι 5 παίκτες βρέθηκαν στην κρίση της επιτροπής. Η βαθμολογία τους, είχε ως εξής:

  1. Χριστίνα Ξηρόκωστα 50
  2. Χριστιάνα Μπούνια 49
  3. Μάκης Τσώτσης 45
  4. Στυλιανός Ξανθός 43
  5. Δαλιδά Γκουτιέρεζ 40

Η Κατερίνα Γκαγκάκη που βρέθηκε εκτάκτως στην επιτροπή, ως πρόεδρος αποφάσισε να παραμείνει η σειρά των παικτών ως έχει και άρα, υποψήφιοι προς αποχώρηση το ερχόμενο Σάββατο είναι ο Μάκης, ο Στυλιανός και η Δαλιδά.