«Stand up for U 2015»: Μια παράσταση για τη UNICEF και τα παιδιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, stand-up κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τη UNICEF και το έργο που επιτελεί για τους πιο αθώους και αδύναμους πολίτες της διεθνούς κοινότητας, τα παιδιά.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 24:00 θα μεταδοθεί από τον Alpha η βιντεοσκοπημένη παράσταση “Stand up for U 2015”, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Μια παράσταση-θεσμός, η οποία αγκαλιάστηκε θερμά από κοινό και καλλιτέχνες πέρυσι που διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Επόμενο ήταν η ιδέα να προσελκύσει και άλλους συνοδοιπόρους. Έτσι, φέτος, αντί για μία παράσταση πραγματοποιήθηκαν τρεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με βάση πάντα την αφιλοκερδή προσφορά των καλύτερων stand – up κωμικών της χώρας, αλλά και των χώρων φιλοξενίας τους για να χαρίσουν το γέλιο, τη συγκίνηση και τελικά την ελπίδα, σαν ένα μικρό δώρο ζωής στα παιδιά που το χρειάζονται.

Οι stand-up κωμικοί (αλφαβητικά): Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Χριστοφορίδης, αλλά και ο Γιώργος Χατζηπαύλου στην παρουσίαση και τη σκηνοθετική επιμέλεια, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σκορπίζουν άφθονο γέλιο.

Στην παράσταση συμμετέχει ο μουσικός κι ενορχηστρωτής Γιώτης Παρασκευαΐδης, σε μια μουσική comedy act έκπληξη. Μαζί τους, θα είναι και ο Alistair Barrie, ένας από το πιο γνωστούς Άγγλους κωμικούς και μέλος του Comedy Store, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου comedy club στον κόσμο.