Σταμάτης Μαλέλης: «Η Μαρία Σταματέρη ήταν, είναι και θα είναι η γυναίκα της ζωής μου»!

«Με την κόρη μου μένουμε μαζί».

Ο Σταμάτης Μαλέλης συνάντησε τον παλιό του συνεργάτη, Γιώργο Λιάγκα και μαζί με την Φαίη Σκορδά έκαναν μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Σταματέρη, αλλά και για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να παντρευτεί για τρίτη φορά, ο Σταμάτης Μαλέλης απάντησε: «Δεν ξέρω, όλα πιθανά στη ζωή» και συνέχισε: «Η Μαρία Σταματέρη ήταν, είναι και θα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Έχουμε το παιδί μαζί και ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος, όταν φτάνουν στο τέλος πρέπει να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις. Άλλες φορές είναι σωστές, άλλες φορές λάθος, πάντα είναι δύσκολες. Εγώ με τη Σταματέρη πέρασα έναν πάρα πολύ μεγάλο έρωτα, τον ευχαριστήθηκα, τον έζησα, τον βίωσα, έφτασε κάποια στιγμή στο τέλος». 

Για την κόρη του, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Η σχέση με την κόρη μου είναι εξαιρετική, μένουμε μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιραζόμαστε τα πάντα. Εγώ της τα λέω όλα, ζητάω τη γνώμη της. Εκείνη μου λέει τα μισά. Είναι λίγο κρυψίνους, μου κρύβει πράγματα».