Σταμάτης Φασουλής: «Χωρίς τον Μουτσινά δεν μπορούσα να το κάνω, το είχα δώσει στο συμβόλαιο»

Σταμάτης Φασουλής

Μαρία Μπεκατώρου, Έλλη Κοκκίνου και Σταμάτης Φασουλής μιλούν για το YFSF και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ANT1, παίρνοντας την τέταρτη καρέκλα του YFSF και οι συνεργάτες του στο show τον μεταμφιέσεων δεν έκρυψαν τη χαρά τους που η παρέα τους συμπληρώνεται με αυτό τον τρόπο.

[dfp_ads id=236982]

«Τον είδα εκεί και έπαθα πλάκα. Χάρηκα τρομερά, γιατί τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία και νομίζω ότι έχει το ταλέντο και μπορεί και κουμπώνει ωραία παντού. Τον συμπαθούμε όλοι πολύ» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου που θα χορέψει ξανά φέτος τον ιδιαίτερο χορό της.

Όσο για τη νέα γυναικεία άφιξη της επιτροπής, την Έλλη Κοκκίνου, εκείνη πιστεύει πως η παρέα έχει ήδη το ατού πως γνωρίζεται και περιμένει να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα και τηλεοπτικά: «Και με την Μαρία γνωριζόμαστε και με τον Φώτη εννοείται και με τον Νίκο πάρα πολύ καλά. Με τον κ. Φασουλή έχουμε γνωριστεί μια φορά πριν πάρα πολλά χρόνια, θα ξαναζεστάνουμε αυτή την επαφή και σχέση. Γενικότερα πιστεύουμε ότι δένουμε πάρα πολύ και σαν παρέα προσωπικά, που αυτό είναι σημαντικό. Και είναι ένα πρόγραμμα ευχάριστο, για όλες τις ηλικίες και νομίζω θα γελάσουμε πάρα πολύ.»

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Χωρίς τον Μουτσινά δεν μπορούσα να το κάνω. Το είχα δώσει στο συμβόλαιο, λέω χωρίς τον Μουτσινά δεν γίνεται! Τον Νίκο τον λατρεύω και μιλάμε και την ίδια γλώσσα στο χιούμορ. Με «μπριζώνει» δηλώνει χαριτολογώντας ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος αντάλλαξε πλήθος ατάκες στην περασμένη σεζόν με τον Νίκο Μουτσινά.