Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνεχίζει στον Alpha; Τι θα γίνει με το Happy Day;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παραμένουν οι συνεργάτες της καθημερινής πρωινής εκπομπής του σταθμού;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις της σχετικά με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha και αν η σύνθεση του Happy Day θα παραμείνει ίδια.

«Φέτος λήγει το συμβόλαιό μου αλλά η πρόθεση και η δική μου και του σταθμού είναι να μείνω. Είμαστε στην τελική φάση των συζητήσεων. Έχουμε δώσει τα χέρια», ανέφερε η Σταματίνα.

Σχετικά με τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Γενικώς είμαστε της λογικής ότι πετυχημένη εκπομπή και συνταγή δεν την αλλάζεις. Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες τονωτικές ενέσεις, όπως κάναμε και φέτος με κάποιες στήλες και κάποιες διαφοροποιήσεις. Η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, δική μου πρόθεση στις συζητήσεις που έκανα με τον σταθμό είναι να μείνει η ίδια. Δηλαδή, νιώθω ότι έχω ταιριάξει με αυτή την παρέα, με αυτά τα παιδιά και νομίζω ότι το να πετύχεις τη σωστή χημεία στην τηλεόραση, επειδή είναι ευλογία, δεν χρειάζεται να το πολυτσιγκλίζεις και αμφισβητείς προσπαθώντας ενδεχομένως να βρεις κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενη με τα παιδιά, έχω ταιριάξει και με τον Δήμο Βερύκιο».