Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το τέλος του Ξαναδέστε Τους

Ξαναδέστε Τους

«Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση την Παρασκευή το απόγευμα, είναι το πόσο ξαφνικά έγινε και γιατί τα παιδιά δε βγήκαν να χαιρετήσουν».

Η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής Ξαναδέστε Τους την περασμένη Παρασκευή και η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να μην αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, συζητήθηκε έντονα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο θέμα, μέσα από το Happy Day και δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να αναφερθώ στη διακοπή της εκπομπής Ξαναδέστε Τους, γιατί πάντα σας έχουμε συνηθίσει μέσα από αυτή την εκπομπή να σχολιάζουμε όλα τα τηλεοπτικά νέα. Θα ξεκινήσω από το ότι είναι πάρα πολύ στενάχωρο σε εποχές οικονομικής κρίσης να κόβονται εκπομπές, να χάνουν κάποιοι άνθρωποι τη δουλειά τους, κλπ… Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και αν κάποιες στιγμές η τηλεθέαση δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι, λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις. Εγώ δεν θα σταθώ σε αυτό, γιατί αυτό είναι που αφορά τα στελέχη και τον σταθμό.

[dfp_ads id=236982]

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση την Παρασκευή το απόγευμα, είναι το πόσο ξαφνικά έγινε και γιατί τα παιδιά δε βγήκαν να χαιρετήσουν. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση για τον σταθμό που εργάζομαι τα τρία τελευταία χρόνια και ξέρω πως σκέφτονται οι άνθρωποι να ίσχυε το σενάριο ότι δεν δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να χαιρετήσουν το κοινό. Έμαθα ότι όντως τους ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι κόβεται η εκπομπή την Παρασκευή, υπήρχαν συζητήσεις για τα νούμερα τηλεθέασης και γίνονταν προσπάθειες να ανέβουν, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλο χρόνος. Δόθηκε όμως στα παιδιά η ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, απλά επειδή ήταν τέτοιο το σοκ προτίμησαν εκείνοι να μην αποχαιρετήσουν τον κόσμο μέσω της εκπομπής τους, αλλά με αυτό το βιντεάκι που ανάρτησαν στα social media.

Είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι και είμαι σίγουρη ότι ο καθένας θα βρει τον δρόμο του».