Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να χτυπήσουν…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Η γυναίκα πήγε να ανοίξει γιατί νόμιζε ότι είναι όντως από την εκπομπή, έλεγε ότι εγώ δεν την ξέρω, την πεθερά της ξέρω...»

Το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day φαίνεται πως χρησιμοποίησαν κάποιοι, ώστε να μπορέσουν να αποσπάσουν δηλώσεις από τη θεία του Ράινς Πρίμπους, του ελληνικής καταγωγής νέου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το περιστατικό το πρωί της Δευτέρας.

[dfp_ads id=236982]

«Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα της εκπομπής μας και το δικό μου προσωπικά για να χτυπήσουν στο σπίτι της θείας του Πρίμπους στην Αγία Παρασκευή, η οποία τυχαίνει να είναι πολύ καλή φίλη της πεθεράς μου. Έτυχε το Σάββατο που μιλούσα με την πεθερά μου να μου πει πως της ανέφερε η θεία του Πρίμπους, ότι πήγαν άνθρωποι της χτύπησαν το κουδούνι και της έλεγαν ότι «είμαστε από την εκπομπή της Σταματίνας, μιλήστε μας». Οι συνάδελφοι είναι καλό να μη χρησιμοποιούν έτσι ονόματα και διευθύνσεις γιατί πήγε να δημιουργηθεί θέμα. Η γυναίκα πήγε να ανοίξει γιατί νόμιζε ότι είναι όντως από την εκπομπή, έλεγε ότι εγώ δεν την ξέρω, την πεθερά της ξέρω. Ευτυχώς που δεν άνοιξε».