Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την επίμαχη ερώτηση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το «Σπιτάκι»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του χρόνου στις οθόνες μας;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλαξε για λίγο «σπιτάκι» και βρέθηκε σε εκείνο του «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μάλιστα την καλεσμένη της την επίμαχη ερώτηση για την επόμενη σεζόν… «Για του χρόνου θα σου άρεσε να συνεχίσεις αυτή την εκπομπή;»

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή έχουν αρχίσει οι δημοσιογράφοι και με ρωτούν για την επόμενη σεζόν και υποσυνείδητα έχει μπει στις σκέψεις μου. Όχι ότι δεν υπήρχε, αλλά αρχίζω και το σκέφτομαι πιο έντονα και λέω …«τι θα ήθελα;». Εγώ, γιατί πρώτα θέλω να ξέρω εγώ για να κατευθύνω και τους ανθρώπους και τον παράγοντα τύχη που πιστεύω πολλές φορές έλκουμε αυτά που θέλουμε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε για το «Σπιτάκι» και την προσωπική της ζωή!

Δεν έχω κάποια απάντηση να σου δώσω. Αγαπώ πολύ το σαββατοκύριακο και νομίζω θα ήταν άδικο για μένα, τώρα που αρχίζω και βάζω λίγο τα θεμέλια, να ξεστήσω το «Σπιτάκι». Θα ήταν βλακεία υπ’ αυτή την έννοια να σηκωθώ να φύγω, από τη στιγμή που έχει δείξει και ο κόσμος μια προτίμηση και η ομάδα. Και τα παιδιά νομίζω ότι θέλουν. Δεν το έχουμε συζητήσει πολύ γιατί είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί» απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.