Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν χωρούσα στην παρέα της Φαίης και του Γιώργου»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για το "κόψιμο" της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 και τη μη συνεργασία τους με το Πρωινό των Λιάγκα - Σκορδά.

Καλεσμένη στο Μες Στην Καλή Χαρά ήταν σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συντελεστές της εκπομπής έφεραν την κουβέντα στη διακοπή της εκπομπής που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1, το Fthis TV και την αντικατάστασή του από το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. «Με στεναχώρησε το πώς έγινε όλη αυτή η ιστορία το καλοκαίρι με τη δουλειά πιο πολύ γιατί το θεωρούσα δεδομένο ότι θα γυρίσω να κάνω αυτή την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Αλλά το ξέπερασα τόσο γρήγορα και τώρα λέω ότι για καλό έγινε». 

Η Σταματίνα ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Φαίη και τον Γιώργο, αλλά και για την πρόταση που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί τους: «Τα παιδιά μου έκαναν προσέγγιση για να συνεργαστούμε φέτος και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τελικά, όταν μου έγινε αυτή η πρόταση λίγο πριν ξεκινήσουν την εκπομπή, θεώρησα ότι σε εκείνη τη φάση καλύτερο ήταν να μην το κάνω. Τα παιδιά έκαναν ένα καινούργιο ξεκίνημα, έχουν μια δεμένη ομάδα… Σε μια παρέα όπως είστε εσείς ή οι Δέστε τους που είναι οι ρόλοι πιο ισάξιοι θα πήγαινα πολύ άνετα. Είμαι της παρέας, μου αρέσει η ομαδική δουλειά, δεν έχω το κόμπλεξ να είμαι το πρώτο όνομα. Είναι κάποιες παρέες όπως αυτή της Φαίης και του Γιώργου που είναι οι δυο τους. Δε νομίζω ότι χωρούσα σ’ εκείνη τη χρονική στιγμή. Ένιωσα ότι συναισθηματικά δεν ήθελα να το κάνω.

Δείτε ακόμα:

Ο Ρώμας πρόδωσε το μυστικό της εκπομπής: «Πώς το κάνετε αυτό; Σαν να έχω κάνει λίφτινγκ! Απίστευτο»!