Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε προαναγγέλλοντας αλλαγές στο Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Το ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή γιατί καλώς ή κακώς αυτό το γυαλί είναι διάφανο..."

Το Happy Day κατέβασε αυλαία για καλοκαίρι το πρωί της Παρασκευής και η επιστροφή του τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα το βρει αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με το πως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Η πρώτη αλλαγή είναι η αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη από την ομάδα της εκπομπής. Για τις υπόλοιπες φρόντισε να μας δώσει μια μικρή ιδέα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αποχαιρετισμό της.

[dfp_ads id=236982]

«Το ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή γιατί καλώς ή κακώς αυτό το γυαλί είναι διάφανο κι εμείς δεν είμαστε ηθοποιοί, είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας που απλά έτυχε να έχουμε έναν αυθορμητισμό, να τα λέμε καλά και να μπορούμε να σας κάνουμε παρέα. Πολλές φορές φάνηκε η ανασφάλειά μας, η στεναχώρια μας, τα νεύρα μας, η αγωνία μας για το αύριο, γιατί δεν είναι εύκολο να δουλεύεις σε μία δουλειά που δεν ξέρεις αν στο τέλος του μήνα θα υπάρχει, αν στο τέλος του μήνα ο άνθρωπος που ηγείται θα έχει να σε πληρώσει γιατί το μαγαζί του δεν έχει άδεια. Σε όλο αυτό εμείς κληθήκαμε να είμαστε χαμογελαστοί, να παραμερίσουμε την αγωνία μας και τον φόβο μας και να προσπαθούμε να είμαστε το χαρούμενό σας ξεκίνημα, Δεν το καταφέρναμε πάντα με επιτυχία, ειδικά στο πρώτο τετράμηνο, αλλά νομίζω ότι στην πορεία βρήκαμε τα πατήματά μας.

Σας υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι μαζί με τα αγόρια που παραμένουν η σταθερή βάση αυτής της ομάδας, την ομάδα πίσω από τις κάμερες, την αρχηγό μας Μαίρη Παλιαλέξη, όλη τη δημοσιογραφική ομάδα, την παραγωγή, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όποιες αλλαγές χρειάζονται για να είμαστε το πιο χαρούμενο πρωινό σας ξύπνημα. Θα φροντίσουμε να ανανεωθούμε, να δούμε τι είναι αυτό που θέλετε, τι είναι αυτό που σας λείπε και να γυρίσουμε τον Σεπτέμβρη γεμάτοι ξεκούραση, ελπίδες και θετική ενέργεια για να σας κάνουμε και πάλι ένα πολύ όμορφο πρωινό ξύπνημα», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αποφώνηση της.