Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αιφνιδιάστηκα και στεναχωρήθηκα με την απόφαση του»

«Μπορεί κάποια πράγματα να ήθελα να τα κρατήσω για τον εαυτό μου...»

Η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν την επιστροφή της στον Alpha με την καθημερινή πρωινή εκπομπή «Happy Day μίλησε στην εφημερίδα Ελέυθερος Τύπος και στην Λενδιάννα Αλατίνη για την απόφαση του Νίκου Αναδιώτη να αποχωρήσει από την εκπομπή μιας και οι υποχρεώσεις του στη νέα σειρά του MEGA Δικαίωση, δε θα του άφηναν τον απαραίτητο χρόνο.

Δεύτερη χρονιά «Happy Day» στον Alpha . Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος;

Κατ'αρχάς, η βασική συνταγή παραμένει η ίδια κι αυτό γιατί δεν θεωρούμε ούτε ότι έχει κάνει τον κύκλο της η εκπομπή, ούτε είμαστε και πάρα πολλούς μήνες στον αέρα ώστε να πούμε ότι πρέπει να επαναπροσδιοριστούμε και να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που αυτούς τους δυόμισι – τρεις μήνες που είμαστε στον αέρα είχαμε αυτή την αναταπόκριση του κόσμου, πρέπει κι εμείς να μείνουμε πιστοί. Σίγουρα έχουμε μια αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας, δεδομένου ότι ο Νίκος Αναδιώτης έφυγε, οπότε θα προχωρήσουμε με κάποιον άλλον στην παρέα.

Σε στεναχώρησε η απόφαση του να μη συνεχίσει μαζί σας;

Φυσικά, με στεναχώρησε και με αιφνιδίασε, ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της παρέας μας, από εκεί και πέρα όμως, οφείλω να είμαι δίκαιη και να κατανοήσω ότι δεν μπορούσε να τα συνδυάσει. Το θεωρω έντιμο, έστω και την τελευταία στιγμή, να παραδεχτεί ότι δεν θα μπορούσε να προλbάει και το σίριαλ και την εκπομπή. Αν και αιφνιδιάστηκα και στεναχωρήθηκα με την απόφαση του, θεωρώ ότι θα στεναχωριόμουν πιο πολύ αν κάτι τέτοιο γινόταν στα μισά της σεζόν.

Το νέο πρόσωπο της παρέας είναι ο Κώστας Φραγκολιάς.

Χαίρομαι πολύ που ο Κώστας θα είναι στην παρέα μας. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά στα Πατήσια. Νιώθω ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στην παρέα του «Happy Day».

Έπειτα από δεκατρία χρόνια στον χώρο έμαθες να παίζεις το παιχνίδι της δημοσιότητας ή συνεχίζεις να κινείσαι αυθόρμητα;

Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και να κινούμαι αυθόρμητα, γιατί η αλήθεια του καθενός είναι αυτή που μένει στο τέλος, αλλά επειδή σέβομαι και το επάγγελμα των ανθρώπων αυτού του χώρου, καταλαβαίνω πως κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν, γιατί έτσι έχει η κατάσταση. Μπορεί κάποια πράγματα να ήθελα να τα κρατήσω για τον εαυτό μου, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πάντα.

Δεν σε ενοχλεί δηλαδή που ασχολούνται με τη ζωή σου;

Αν κάποια πρέπει να ενοχλείται, αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη, γιατί είναι ένα πρόσωπο που την κυνηγούν οι παπαράτσι, που τη στήνουν έξω από το σπίτι της, που κοιτούν που θα πάει διακοπές. Κανένας άλλος σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να παραπονεθεί για κάτι τέτοιο. Όσον αφορά στα προσωπικά μου, στον άνδρα μου δεν αρέσει καθόλου αυτού του είδους η δημοσιότητα, ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να τον προστατεύσω, αλλά χαίρομαι που καταλαβαίνει ότι είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου και το έχει αποδεχθεί πια.

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει ο Θέμης Σοφός στην εκπομπή»

Η πρώτη φωτογραφία του Κώστα Φραγκολιά με την ομάδα του Happy Day