Στα ύψη η τηλεθέαση για τον αγώνα της Εθνική μας με τις Φιλιππίνες

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το δεύτερο παιχνίδι της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ;

Μια μέρα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της Σενεγάλης η Εθνική ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Δεύτερος αντίπαλος για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας ήταν οι Φιλιππίνες. Με κύριο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη, η Εθνική ομάδα επικράτησε εύκολα των Φιλιππίνων με 82-70, έκανε το 2 στα 2 και «έπιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο ΑΝΤ1, με τη σειρά του, κράτησε τους περισσότερους τηλεθεατές μαζί του -όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Στο γενικό σύνολο το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε μέσο όρο 26,8%, φτάνοντας λόγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στο 32,4%. Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση κινήθηκε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Με μέσο όρο, στις ηλικίες 15-44, 30,5%, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν ποσοστά μέχρι 34,3%.

Μεγαλύτερος αντίπαλος για το Μουντομπάσκετ ήταν οι «Θανάσιμες Πεθερές» του MEGA, οι οποίες κατάφεραν στο σύνολο να συγκεντρώσουν 23,3%. Στο δυναμικό, ωστόσο, περιορίστηκαν στο 14,7%.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας μεταδόθηκε παράλληλα και από το ΟΤΕ Sport.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική μας ομάδα είναι το Πουέρτο Ρίκο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και to OTE Sport 3, στις 21:00.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων