Στα καλά καθούμενα: Η ανατρεπτική πρεμιέρα Καραβάτου – Κατσούλη

Κοιμήθηκαν στο στούντιο για να βγουν στην ώρα τους!

Σε μια συνέχεια του τηλεοπτικού σποτ, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου, στο… κρεβάτι! Το ζευγάρι κοιμήθηκε στο πλατό και ξύπνησε στις 09:45, έτοιμο για την πρεμιέρα!

«Έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ και νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές. Θα δείτε πολλά διαφορετικά, καινούργια πράγματα φέτος στην εκπομπή, κρατώντας βέβαια όλα αυτά που μας είπατε ότι σας άρεσαν από την περσινή μας παρουσία», είπε στην έναρξη η Κατερίνα και στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες, τη γνώριμη από πέρυσι Όλγα Λαφαζάνη και τις νέες αφίξεις: Παναγιώτη Τάτση και Νίκο Ζαχαριάδη.

Δεν θα μπορούσε, όμως, να μην αναφερθεί η Κατερίνα Καραβάτου στην αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιά. Η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που έγιναν πέρυσι τον αγαπημένο μας Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος θα θέλαμε πολύ να είναι και φέτος εδώ. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε Δημήτρη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σε αγαπάμε πάρα πολύ και να ξέρεις ότι είσαι ένας από εμάς».

https://www.youtube.com/embed/frg0b5zgLO8