Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου είπε “κάνε κάτι, σώσε με”» – Τι λέει για την ηθοποιό που το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο!

Σπύρος Μπιμπίλας

«Εγώ δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, σε κατάσταση πανικού, το Σάββατο. Ότι είχε δραπετεύσει από το ψυχιατρείο που την είχαν βάλει οι δικοί της…».

Στην εκπομπή “La Biri Biri” μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σχετικά με την ηθοποιό που το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο, στο οποίο φέρεται να την έκλεισαν οι γονείς της.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, σε κατάσταση πανικού, το Σάββατο. Ότι είχε δραπετεύσει από το ψυχιατρείο που την είχαν βάλει οι δικοί της και μάλιστα μου είπε “κάνε κάτι, σώσε με! Δημοσιοποιείστε το γεγονός ότι οι δικοί μου θέλουν να με βάλουν μέσα σε ψυχιατρείο”. Το ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Τη ρώτησα να μου πει τι συμβαίνει γιατί εγώ την είχα αφήσει μια χαρά σε ένα τηλεφώνημα πριν από ένα μήνα που ήταν ακόμα στη Μύκονο και μου είχε πει ότι όλα είναι μια χαρά, δούλευε με τον δήμαρχο της Μυκόνου. Δεν είχα αντιληφθεί ποτέ ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Την καθησύχασα και της είπα ότι θα ενημερώσω αμέσως το σωματείο και πήρα αμέσως τη δικηγόρο. Πήρα και τον πατέρα της, ο οποίος μου είπε ότι όλα αυτά που ξέρω όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι η αλήθεια. Μου είπε ότι δεν είναι καλά ψυχιατρικά και παίρνει φάρμακα εδώ και πολλά χρόνια και δεν το έχει αντιληφθεί κανείς. Ξαναμίλησα μαζί της, η οποία κρυβόταν στο σπίτι του φίλου της και μου είπε ότι όλα όσα λένε οι δικοί της είναι ψέματα γιατί προσπαθούν να τη βγάλουν ψυχιατρικά άρρωστη για να της πάρουν τμήμα της περιουσίας που της ανήκει. Η ίδια λέει ότι είχε διαπιστώσει ότι οι δικοί της προσπαθούσα να της βάλουν φάρμακα μέσα στους καφέδες, αλλά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια από όλα αυτά. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι γνώριζα μια κοπέλα που ήταν μια χαρά, η οποία δούλευε και είχε πολλές φιλίες μέσα από το χώρο, έχω προσωπικά δουλέψει μαζί της πολύ καιρό και δεν είχα αντιληφθεί τίποτα. Αλλά ούτε και ο άλλος περίγυρος μέσα στο σωματείο των ηθοποιών είχε καταλάβει ότι τρέχει κάτι περίεργο», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.