Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν λέω ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου γιατί δεν θέλω να κατηγοριοποιήσω τον εαυτό μου σε μία ομάδα»

«Κάποτε πήγα να παντρευτώ για να εξυπηρετήσω μια φίλη μου που έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, μίλησε για τη σεξουαλικότητα, με αφορμή τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει πάει με άντρα.

«Ο Αποστόλης καλά έκανε και το είπε γιατί έτσι έδωσε ένα μήνυμα σε κάποιους να καθίσουν να σκεφτούν τι είναι ο gay. Ο gay είναι παντού, είναι σε όλα τα σπίτια, είναι απόλυτα φυσιολογική κατάσταση. Εγώ δεν λέω ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου γιατί δεν θέλω να κατηγοριοποιήσω τον εαυτό μου σε μία ομάδα. Σήμερα είσαι gay αύριο δεν είσαι. Υπάρχουν παντρεμένοι που χωρίζουν γιατί πάνε με άντρες, υπάρχουν, όμως και ομοφυλόφιλοι που ξαφνικά αλλάζουν. Τι χρειάζονται οι ετικέτες; Είναι ρατσιστικό. Είμαι ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος με πάρα πολλές εμπειρίες, τα οποία είναι όλα φυσιολογικά κι εκεί είναι η αντίθεσή μου με τις θρησκείες γιατί οι θρησκείες πήγαν να επιβάλουν νόμους στη φυσιολογική κατάσταση των ανθρώπων», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε επίσης: «Κάποτε πήγα να παντρευτώ για να εξυπηρετήσω μια φίλη μου που έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα. Δεν το έκανα».